Genel
Giriş Tarihi : 02-03-2020 17:22   Güncelleme : 02-03-2020 17:24

Bahçeli Kılıçdaroğlu İle Tokalaşmadı!

İdlib şehitlerinden Uzman Onbaşı Halil Çankaya için Ankara'da düzenlenen cenaze törenine katılan MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na takındığı tavır dikkat çekti.

Bahçeli Kılıçdaroğlu İle Tokalaşmadı!

Türkiye'nin Esad rejimi ile masaya oturması gerektiğini her fırsatta dile getiren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Türkiye'nin gerekirse Şam'a kadar ilerlemesi gerektiğini belirten MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, şehit cenazesinde karşı karşıya geldi.

 

İdlib şehitlerinden Uzman Onbaşı Halil Çankaya için Ankara'da düzenlenen cenaze töreninde MHP Lideri Devlet Bahçeli, alana sonradan gelen CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun elini sıkmadı.

 

Bahçeli, elini cebinden çıkarıp Kılıçdaroğlu ile tokalaşmadı

Kameralar tarafından saniye saniye kaydedilen o anda Kılıçdaroğlu'nun Bahçeli'nin bu tavrı karşısında kısa süreli şaşkınlık yaşadığı gözleniyor.

 

HDP'Lİ İSİMLERLE TOKALAŞMIŞTI

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 2018 yılında HDP'li Selahattin Demirtaş, Ahmet Türk, Hasip Kaplan gibi isimlerle tokalaşmış, cezaevinde bulunan Ahmet Türk'ün ise tahliye edilmesini istemişti.

HDP'li Ahmet Türk, Bahçeli'nin talebinin ardından tahliye edilmişti.

Devlet Bahçeli'nin Hasip Kaplan'ı yanına çağırarak tokalaşması, yanına gelip tokalaşmak isteyen Ahmet Türk'ün elini sıkması ve Kılıçdaroğlu'nun elini sıkmamasının birer mesaj olduğu dile getiriliyor.

 

Recep YAZGANRecep YAZGAN