Siyaset
Giriş Tarihi : 05-10-2018 09:18   Güncelleme : 05-10-2018 09:18

Bahçeli MHP’ye Yapılan Operasyonlardan Akşener’i Sorumlu Tuttu!

MHP lideri Devlet Bahçeli, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada İYİ Parti lideri Meral Akşener'i işaret ederek, "Bu hanımefendiye son ihtarım, bölmek ve yok etmek istediğin MHP’ye karşı sinir ve sınırları ihlal eden vandal tutumuna devam edersen sonuçlarına katlanmak zorunda kalırsın. Demedi deme, büyük lafı dinle" dedi.

Bahçeli MHP’ye Yapılan Operasyonlardan Akşener’i Sorumlu Tuttu!

BİZE SARAY PASPASI DİYEN, PKK'LI DEMİRTAŞ İÇİN AF İSTİYOR'

Bahçeli Twitter hesabından şunları yazı;

İyi bellemiş, tekeden süt çıkmaz. Bize saray yancısı, saray paspası, lastik diyen, üzerine binip bir daha da inmediği kıratıyla karanlık vadiler, katran geceler dolaşan Secah Bint Haris’te adap, edep, erdem, insaf, irade, millilik ve siyasi ahlak görülmez, aransa da bulunamaz. HDP’ye Kürt siyasi hareketi diyordu. PKK’lı Demirtaş için af istiyor, CHP’nin yörüngesine gönüllü şekilde giriyordu. Takmadığı maske, yapmadığı makyaj yoktu. FETÖ’nün dümen suyundaydı. Kalkmış MHP’ye eylem ve fikir ortaklarıyla saldırıyor, hakaretler sıralıyor; hadi oradan…

'SONUÇLARINA KATLANMAK ZORUNDA KALIRSIN'

Bu hanımefendiye son ihtarım, bölmek ve yok etmek istediğin MHP’ye karşı sinir ve sınırları ihlal eden vandal tutumuna devam edersen sonuçlarına katlanmak zorunda kalırsın. Demedi deme, büyük lafı dinle!

adminadmin