Güncel
Giriş Tarihi : 22-04-2019 13:09   Güncelleme : 22-04-2019 13:09

Bahçeli’den Erdoğan'a tepki, Türkiye ittifakını kabul edemeyiz!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Türkiye ittifakı olarak hareket etmeliyiz" sözüne tepki gösterdi ve "Ülke bazlı siyasi bir ittifak olamaz" dedi.

Bahçeli’den Erdoğan'a tepki, Türkiye ittifakını kabul edemeyiz!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin İl Başkanları ve Belediye Başkanları Toplantısı'nın kapanış oturumunda açıklamalarda bulundu.

Bahçeli yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın "Ülkemizin bekasını ilgilendiren meselelerde, siyasi görüş ayrılıklarımızı bir tarafa koyarak, 82 milyon hep birlikte Türkiye ittifakı olarak hareket etmeliyiz" demesine tepki gösterdi.

"Türkiye ittifakından bahsetmek kafamızdaki soru işaretlerini çoğaltmıştır" diyen Bahçeli, “Ülke bazlı siyasi bir ittifak olamaz. Bizim ittifakımız cumhurladır, bizim ittifakımız AKP'li kardeşlerimledir. Siyasi görüş ayrılıklarını elbette kenara itmeyiz. dedi.

ERDOĞAN’IN TÜRKİYE İTTİFAKI İLE NEYİ KASTETTİĞİNİ BİLEMİYORUZ

Erdoğan’ın “Türkiye ittifakıyla neyi kast ettiğini bilmediklerini “ belirten Bahçeli, “Zillet ittifakı tarafından istismar edildiğini görüyoruz. Bizim bildiğimiz Cumhur İttifakı'dır. Bizim amacımız milli bekayı sonuna kadar yaşatmaktır. Öncelikle gündemimiz Cumhur İttifakı'na sabotajlara fırsat vermemektir." dedi.

 

adminadmin