Samsun Haber
Giriş Tarihi : 25-07-2017 11:54   Güncelleme : 25-07-2017 13:36

Bakan gitti olimpiyatlar kaldı yalnız!

Samsun’da bazı belediye başkanlarının Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ı arayarak “görevden alınmanı protesto etmek için olimpiyatlara katılmıyoruz” dediği doğru mu?

Bakan gitti olimpiyatlar kaldı yalnız!

Gençlik ve Spor eski Bakanı Çağatay Kılıç’ın Deaflympics 2017 Samsun Olimpiyatlarının açılışından hemen sonra görevden alınmasının artçı şokları gün yüzüne çıkmaya başladı.

Olimpiyatlara eski Bakan Kılıç ile görüntü vermek için icabet eden Samsun milletvekilleri, bir kısım belediye başkanları ve bir kısım protokol Samsunu bu en önemli etkinliğinde yalnız bırakıyor.

Belediyeler sadece bölgedeki etkinliklere dahil olurken Samsun Milletvekilleri Olimpiyatlara tamamen duyarsız kalmaya başladı.

Bakan Kılıç’ın görevden alınmasıyla hamisiz kalan Samsun Olimpiyatları’na AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş’ın dışında hiçbir milletvekilinin sahip çıkmadığı gözlenirken, bazı belediye başkanlarının eski Bakan Çağatay Kılıç’ı arayarak, görevden alınmasını protesto etmek için olimpiyatların semtine dahi uğramayacaklarını söyledikleri iddiası Samsun kulislerinde konuşuluyor. 

adminadmin