Kültür
Giriş Tarihi : 27-02-2017 12:33   Güncelleme : 27-02-2017 13:02

Balayı Otelleri İle Rüya Gibi Bir Balayı Sizi Bekliyor

Herkes hayatının aşkını bulmayı ve onunla bir ömrü birlikte geçirmek için evlenmeyi hayal eder.

Balayı Otelleri İle Rüya Gibi Bir Balayı Sizi Bekliyor

Gün gelip de ruh ikizimizi bulduğumuzdaysa bu kez muhteşem bir düğün ve romantik bir balayı hala ederiz. Balayının ortaya çıkışı neredeyse evlilik kavramı kadar eskidir ve hemen hemen bütün kültürlerde yeri vardır. Balayı kavramının anlamı yeni evli çiftlerin baş başa kalarak evliliklerinin ilk günlerini romantik ve keyifli bir şekilde geçirmeleri anlamına gelir ve günümüzde bunun için ilk seçenek balayı otelleridir. Balayı turizmi turizmin en önemli unsurlarından biri ve her yıl evlenen binlerce çift balayı için ülkemizin farklı bölgelerine giderek hayallerindeki romantik, keyifli ve tabi ki unutulmaz balayını yaşıyor böylece evliliklerine eşsiz bir başlangıç yapmanın tadını çıkartıyor.

Türkiye tam bir balayı cenneti

Türkiye dünyanın en önemli tatil merkezlerinden biri ve bu nedenle doğal olarak balayı turizmi konusunda da başı çekiyor. Hem yerli hem de yabancı sayısız çift evliliklerine unutulmaz bir başlangıç yapmak için Türkiye’nin birbirinden güzel balayı destinasyonlarını seçiyor. Ülkemizde balayı turizmi özellikle Güney illerimizde ve tatil merkezlerinde yoğunlaşmış durumda. Hele de düğün sezonu olarak da anılan yaz aylarında evlenen çiftleri soluğu güneyde alarak hem mükemmel bir balayı deneyimi yaşıyor hem de gönüllerinde tatil yapmanın tadını çıkartıyor.

Balayı otelleri ülkemizin dört bir yanına dağılmış durumda. Her ne kadar yoğunluk Ege ve Akdeniz bölgelerinde olsa da elbette balayı yapılabilecek destinasyonlar bunlarla sınırlı değil. Zira Türkiye’nin her bölgesinde muhteşem tatil beldeleri yer alıyor ve tüm bu beldelerde her çiftin kendi tarzına, isteklerine, planlarına ve en önemlisi de hayallerine uygun bir balayı yaşamasını sağlayacak sayısız balayı oteli bulunuyor. Yani eğer yakında evlenmeyi planlıyorsanız ya da nikâh tarihi aldınız ve nerede balayı yapacağınızı düşünüyorsanız şunu bilmelisiniz ki ülkemiz balayı için tam bir cennet ve hayallerinizi gerçekleştirebileceğiniz bir balayı oteli bu cennetin bir köşesinde sizi bekliyor.

Sıcacık bir balayı için Antalya

Akdeniz Bölgemizin tartışmasız olarak en popüler ve güzel illerinden biri olan Antalya aynı zamanda Türkiye’nin en önemli turizm merkezi ve balaylarının da en sevilen destinasyonları arasında yer alıyor. Antalya’nın hem merkezinde hem de ilçe ve beldelerinde muhteşem balayı deneyimleri yaşatan, farklı isteklere ve bütçelere uygun sayısız otel bulunuyor. Böylece balayınızı Antalya’da uygun fiyatlı alternatifleri değerlendirerek üstelik unutamayacağınız kadar keyifli anlar yaşayarak geçirebilir ve evliliğe yani yeni hayatınıza yakışır bir başlangıç yapmanın ayrıcalığını yaşayabilirsiniz.

Antalya balayı otelleri bu büyük ve güzel ilin dört bir yanına dağılmış durumda. Tercihiniz beş yıldızlı, lüks otellerden yana kullanabileceğiniz gibi daha uygun fiyatlı ama gayet güzel otellerden yana da kullanabilirsiniz. Ayrıca Antalya’nın merkezinde ya da hepsi birbirinden etkileyici ve ünlü ilçelerinde, beldelerinde bulunan otellerde de konaklamayı tercih edebilirsiniz. Antalya balayı otellerinde romantik anlar yaşarken dillere destan plajlarında güneşlenip, tertemiz denizinde yüzebilir, ilin ev sahipliği yaptığı onlarca doğa ve tarih harikasını keşfetmek için otelinizden çıkıp Antalya turuna çıkabilirsiniz. Bu arada Antalya’nın balayı için en fazla tercih edilen yerlerinin Lara, Kundu, Side, Alanya, Kemer, Kaş gibi bölgeleri olduğunu da söylemeden geçmeyelim. Yani eğer balayınızı Antalya’nın merkezi bir noktasında geçirmek istiyorsanız Lara’yı, daha sakin ve doğa ile iç içe geçirmeyi düşlüyorsanız beldelerini tercih edebilirsiniz.

Venezia Palace otel Antalya’nın Lara Kundu bölgesinde bulunan ve sadece Lara’nın ve Antalya’nın değil ülkemizin en güzel otellerinden biri olma özelliğini taşıyan muhteşem bir tesis. Özel balayı süitleri ile eşinizle hayatınızın bu en özel tatilini unutulmaz kılacak her şeyin düşünüldüğü otelde hayalinizdekinden bile daha güzel bir balayı tatili geçirebilir ve böylece evliliğe mükemmel ve zevkli bir başlangıç yapmanın ayrıcalığını yaşayabilirsiniz.

adminadmin