Güncel
Giriş Tarihi : 16-09-2015 17:00   Güncelleme : 16-09-2015 17:00

Balık fiyatlarındaki artış

DÜZCE (AA) - Akçakoca Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Mustafa Karakaş, hava şartlarının kötü seyretmesinden dolayı balık fiyatlarının arttığını belirterek, "Tam bir avcılık olmadığı ve havalar düzelmediği sürece fiyatlar da bu seviyede devam edecektir

Balık fiyatlarındaki artış

DÜZCE (AA) - Akçakoca Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Mustafa Karakaş, hava şartlarının kötü seyretmesinden dolayı balık fiyatlarının arttığını belirterek, "Tam bir avcılık olmadığı ve havalar düzelmediği sürece fiyatlar da bu seviyede devam edecektir. Havaların düzelmesiyle birlikte fiyatlarda düşüş olacaktır" dedi.

Karakaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, havanın sıcak olması nedeniyle Karadeniz'de balığın azaldığını, Akçakoca'da da av sezonunun kötü gittiğini anlattı.

Denizlerde tam bir avcılık yapılamadığını belirten Karakaş, şunları söyledi:

"Hava şartları kötü gitmekte. Tam bir avcılık olmadığı ve havalar düzelmediği sürece fiyatlar da bu seviyede devam edecektir. Havaların düzelmesiyle birlikte fiyatlarda da düşüş olacaktır."

Akçakoca’da palamudun tanesi 15, çupranın tanesi 10 liradan alıcı bulurken, hamsi 10, barbun ve mezgitin kilogramı da 15 liradan satılıyor.

adminadmin