Samsun Haber
Giriş Tarihi : 17-10-2019 10:00   Güncelleme : 17-10-2019 10:00

Balkan Rumeli Türkleri Konfederasyon Başkan Yardımcısı ve Canik Belediyesi Meclis Üyesi Sezai Onaran’dan Barış Pınarı Harekâtına tam destek!

Balkan Rumeli Türkleri Konfederasyon Başkan Yardımcısı ve Canik Belediyesi Meclis Üyesi Sezai Onaran, Türkiye'nin güney sınırında oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek, bölgeye barış ve huzuru getirmek amacıyla başlatılan Barış Pınarı Harekatı'na destek verdi.

Balkan Rumeli Türkleri Konfederasyon Başkan Yardımcısı ve Canik Belediyesi Meclis Üyesi Sezai Onaran’dan Barış Pınarı Harekâtına tam destek!

Onaran yaptığı açıklamada, Türkiye'nin 9 Ekim'de Suriye sınırında harekâta başladığını hatırlatarak, anımsatarak, amacın hem ülkenin sınır güvenliğini sağlamak hem de Türkiye ve bölge ülkeleri için tehdit oluşturan terör koridorunu ortadan kaldırmak olduğunu belirtti.

Türkiye'nin sınırlarını korumak ve vatandaşların can ve mal güvenliğini sağlamak için uluslararası anlaşmalardan doğan hakkını kullandığını ifade eden Balkan Rumeli Türkleri Konfederasyon Başkan Yardımcısı ve Canik Belediyesi Meclis Üyesi Sezai Onaran, "Sınırlarımızın hemen yanı başında oluşturulmaya çalışılan terör koridorunun ülkemiz için oluşturduğu tehdit ortada.

Fırat'ın doğusuna yapılan harekâtla Türkiye, PKK/PYD/ YPG ve DEAŞ gibi terör örgütlerini temizleyerek bölgede huzur, güven ve barış ortamını yeniden tesis edecektir” diye yazdı.

Onaran şöyle devam etti;

"Harekât başladığından bu yana ülkemize yönelik başlatılan bu tür girişimlere karşı birlik olmalıyız. Türkiye, Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı operasyonlarıyla başlayıp devam eden tüm bu operasyonlarıyla terör örgütlerine ve destekçilerine gereken cevabı en güçlü şekilde vermektedir. Kahraman Mehmetçiğimizin başlattığı bu harekâta desteğimiz sonsuzdur, onların yanındayız. Harekâta katılan tüm güvenlik güçlerimize Allah güç, kuvvet versin. İnşallah burunları kanamadan sağ salim ülkemize dönerler. Allah ordumuzu muzaffer eylesin. Hayatını kaybeden tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz."

adminadmin