Genel
Giriş Tarihi : 06-07-2018 10:35   Güncelleme : 06-07-2018 10:35

“Baraj”dan kan akıyor!

​Kılıçdaroğlu’nun “Tüm renkleri Meclis’e taşıdık” diyerek övündüğü HDP’nin “Canımızdır” dediği PKK’lı teröristler, masum sivilleri hedef almayı sürdürüyor. Terör örgütü PKK, son olarak Lice’de hayvancılık yapan bir baba ile oğlunu katletti.

“Baraj”dan kan akıyor!

Türkiye’nin son yıllarda başarıyla yürüttüğü operasyonlar sonucu büyük darbe vurulan ve güvenlik güçleri karşısında varlık gösteremeyen terör örgütü PKK, masum sivilleri hedef almayı sürdürüyor. Eli kanlı örgütün siyasi destekçisi HDP ile onu oylarıyla Meclis’e taşıyan CHP ise sivil katliamlarına karşı sessizliğini koruyor.

Şehirler ve kırsalda gerçekleştirdiği kanlı saldırılarda, aralarında bebek, çocuk ve kadınların da bulunduğu binlerce kişiyi katleden teröristler son hain eylemini Diyarbakır’da gerçekleştirdi.

Silvan’da yaşayan ancak geçimlerini sağlamak amacıyla Lice’nin Yalımlı Köyü Leyhosor mezrasında hayvancılık faaliyetinde bulunan baba ve oğlunun Üçyol mevkiinde cesetleri bulundu. Silahla öldürülen baba ile oğlunun üzerinden çıkan not, katliamı terör örgütü PKK’nın gerçekleştirdiğini gözler önüne serdi.

CANİLER 34 YILDIR MASUMLARI HEDEF ALIYOR

PKK’lı katillerin baba ile oğlunu öldürdükleri gün, Başbağlar’ın acısı yüreklerimizdeydi. Erzincan’ın Kemaliye ilçesine bağlı Başbağlar Köyü’nde 5 Temmuz 1993 gecesi PKK’lı katiller, 33 sivili kurşuna dizerek ve yakarak öldürmüşlerdi.

Katliamlarına 34 yıl önce başlayan cani örgüt, 14 Haziran’da Şanlıurfa Suruç’ta AK Parti Milletvekili İbrahim Halil Yıldız’ın ağabeyini, 24 Haziran seçim günü ise Ağrı Doğubayazıt’ta kaçırdıkları AK Parti müşahidi 11 çocuk babası Mevlüt Bengi’yi, katletmişlerdi.

HDP’NİN İLK İCRAATI TERÖRİSTBAŞINA AF TALEBİ!

Kundaktaki bebekleri dahi acımadan öldüren PKK’nın siyasi ayağı HDP, 24 Haziran seçimlerinde CHP’nin desteğiyle yüzde 10 barajını aşarak Meclis’e girdi. Seçimlerin ardından bir açıklama yapan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Bütün renkleri Meclis’e taşıdık” diyerek övündü.

HDP kanadı ise seçimlerin ardından, ilk icraatlarının bebek katili teröristbaşı Öcalan’ın özgürlüğünü Meclis’e taşımak olacağını açıkladı. HDP’nin cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş, 7 Haziran 2015 seçim sürecinde, PKK’lılar için “Kardeşlerimiz, canımızdır” ifadelerini kullanmıştı. Kobani bahanesiyle Demirtaş’ın çağrısı üzerine 6-7 Ekim tarihlerinde de Yasin Börü ile arkadaşları şehit edilmişti.

Emre Şentürk / Diriliş Postası

adminadmin