Sağlık
Giriş Tarihi : 03-10-2017 09:41   Güncelleme : 03-10-2017 09:41

Başarı Oranları İle Önde Gelen Bir Merkez

Başarı Oranları İle Önde Gelen Bir Merkez

Başarı Oranları İle Önde Gelen Bir Merkez

Tüp bebek tedavisi hakkındaki yazılarda, tedavinin başarı oranları hakkında farklı farklı rakamlardan bahsedilse de bu rakamların hiçbiri tam olarak doğru değildir. Çünkü bu tedaviye başvuracak her hastanın farklı özellikleri olduğu için kendi oranınızı kendi özellikleriniz belirler, tabi başarı oranın etkileyen tek faktör bu değildir. Bunun yanında seçtiğimiz kliniğinde alanında uzman olması oldukça önem taşır işte tam bu özelliklere uyan Kıbrıs tüp bebek merkezi sizin için en uygun adres.

Tüp Bebek Tedavisi Aşamaları

Tüp bebek tedavisine başvurmayı düşünen çiftlerin önemli bir seçim yapmaları gerekmektedir. Bu süre boyunca onların yanında olacak bir merkez bu zorlu sürecin rahatlıkla atlatılabilmesi için oldukça önem arz etmekte. Klinik seçimi işleminden sonra klinikte bir değerlendirme görüşmesi yapılır, çiftin bu uygulamaya başvurmadan önce bebek sahibi olma yolunda önceden yaptıkları uygulamalar hakkında bilgi edindikten sonra anne ve baba adaylarından tedaviye uygun olup olmadığı veya herhangi bir riskin olup olmadığını öğrenebilmek adına gerekli birkaç test yapılır. Gerekli testler yapıldıktan sonra uzman doktorla birlikte testler üzerinde kısa bir değerlendirme yapılır ve çifte en uygun tedavinin hangisi olacağı kararlaştırılır. Gerekli tedavi seçimi yapıldıktan sonra adetin 3. Gününde yapılan hormon tetkikleriyle hangi ilaçların yumurtalara uygulanacağı kararlaştırılır.

Yumurta geliştirme süreci; Hastaya uygun ilaçlar seçildikten sonra tüp bebek tedavisi için gereken çok sayıda yumurta hücresini elde etmek için gerekli ilaçlar kullanılarak yumurtaların gelişmesi beklenir.

Yumurtaların toplanma süreci; Gerekli ilaçlardan sonra her şey ayarlanan şekilde giderse döllenme uygulaması için en uygun yumurta hücreleri toplanır.

Yumurtaların döllenmesi; Elde edilen sağlıklı yumurta hücreleri ve baba adayından alınan sperm hücrelerinin laboratuvar ortamında yapay bir döllenme sağlanmasıdır.

Embriyo transferi; Döllenen embriyoların anne rahmine transfer edilme işlemidir.

Yukarıda Tüp bebek tedavisinin aşamalarından kısaca bahsettik, bu konu hakkında daha detaylı bilgi edinmek için Doğuş tüp bebek merkezinin http://www.dogustupbebek.com/  adlı internet adresine bakabilirsiniz.

Tüp Bebek Tedavisinde Olumsuz Sonuç Sonrası Devam Etmeli Miyim?

Anne adaylarının kafalarına en çok takılan sorulardan birisi olan olumsuz sonuçta tekrar denemeli miyim sorusu, kişiden kişiye farklılık göstermektedir. Doktorlar ise 45 yaşın üzerinde ve tedaviyi üç kere denediği halde olumsuz sonuç alan bir çiftin bu tedaviye daha fazla devam etmeleri pek yararlı görmez ancak yukarda da söylediğimiz gibi bu kişiden kişiye farklılık gösterebilir. Tüp bebek ve daha fazlası hakkında bilgi edinmek için lütfen buraya tıklayınız.

adminadmin