Analiz
Giriş Tarihi : 04-11-2013 10:16   Güncelleme : 04-11-2013 10:16

BAŞBAKANI KENDİMİZE ÖRNEK ALDIK

Gaziosmanpaşa Mahallesindeki esnafları ziyaret eden Ak Parti CANİK Belediye Başkan A. adayı İbrahim SANDIKÇI gördüğü ilgi ve alakadan dolayı çok memnun olduğunu ifade etti.

BAŞBAKANI KENDİMİZE ÖRNEK ALDIK
Sandıkçı  “Bizler bugüne kadar partimizin neferi olarak görev yaptık, örnek aldığımız tek isim bu konuda Başbakanımızdır, programdan programa koşan Başbakanımız gece gündüz demeden eş, çocuk kaygısı gözetmeden kendisini Devletine ve Milletine adamıştır, bizlerde bu doğrultuda onu kendimize örnek kıldık onun yolunda onun izinde ilerleyerek Canik için hedefimizi yüzde 72 oy olarak belirledik ve bu uğurda kim aday olursa olsun bu hedefe odaklanmanın şart odluğunu dile getiriyoruz” dedi.

Başbakanımızın başının dik olması için ne gerekiyorsa hiçbir menfaat gözetmeden hiçbir fedakarlıktan kaçınmadan ne yapılması gerekiyorsa biz onu yaparız. Gezi parkı olayları sonrası bir grup 2014 yerel yönetim seçimlerinde İktidarımızın düşük oyla çıkması için dua ettiğini 12 yıllık istikrarı yok etmenin peşinde olduklarını, bunun için Ak Partinin Canik ilçesindeki oy hedefinin en yüksek seviyede olması gerektiğini dile getiren SANDIKÇI; bizim hedefimiz, bizim amacımız Canik’teki istikrarın sürmesi için Canik’teki kalkınmanın devam etmesi için Başbakanımızın ve milletimizin başının dik kalması için taze ve yeni bir anlayışla 2014 Yerel seçimlerinde Canik tarihinin en yüksek oy oranına ulaşmaktır diye sözlerine devam etti.

Daha sonra Gaziosmanpaşa mahallesindeki esnaf ziyaretlerini sürdürmeye devam ederek Canik halkının sorunlarını dinlemeye devam etti.
adminadmin