Samsun Haber
Giriş Tarihi : 21-03-2019 14:26   Güncelleme : 21-03-2019 14:26

Başkan Akgül, Alparslan Türkeş’in Adı Salıpazarı’nda Yaşayacak

​Cumhur İttifakı Salıpazarı Belediye Başkan Adayı Halil Akgül yerel bir kanalda çıktığı canlı yayın programında seçilmeleri halinde MHP’nin kurucu genel Başkanı merhum Alpaslan Türkeş’in adını Salıpazarı’nda yaşatacaklarını söyledi.

Başkan Akgül, Alparslan Türkeş’in Adı Salıpazarı’nda Yaşayacak

Salıpazarı Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül yaptığı açıklamada;

“Cumhur İttifakı 31 Mart seçimlerine kadar değil İnşallah Türkiye’de sonsuza kadar devam edecek olan bir İttifak olacaktır” dedi.

 Sayın Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan ve Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanım Sayın Devlet Bahçeli’nin Türkiye’nin bekasıyla ilgili aldığı Cumhur İttifakı kararı tüm yurtta olduğu gibi Salıpazarı’mızda da vücut bulmuştur. Burada ülke menfaatleri göz önüne alınmıştır.

Salıpazarı’nda da Cumhur ittifakıyla bir adaylık süreci yaşandı. Neticede genel merkezlerimizin almış olduğu karar doğrultusunda Cumhur İttifakının adayı olarak şahsım açıklandı.

Şu anda Milliyetçi Hareket Partili kardeşlerimizle ittifak çalışmalarımız devam ediyor. Yine MHP Samsun İl Başkanı Sayın Abdullah Karapıçak kendisi de Salıpazarılıdır. Bizim büyüğümüz, ağabeyimizdir. Önceki gün Salıpazarı’na geldi beraber esnafımızı ve halkımızı gezdik. Şu anda tüm çalışmalarımıza arkadaşlarımız katılıyorlar ve sahada da bunun karşılığını görüyoruz, İnşallah bu ittifakla alakalı önümüzdeki seçimi inşallah kazanacağız.

31 Mart seçimlerinden hemen sonra Nisan ayı ilk meclis toplantımızda Milliyetçi Hareket Partisinin Kurucu Genel Başkanı Sayın Alparslan Türkeş’in adını Salıpazarı’nda yaşatmak istiyoruz. İlçemizde bir meydan veya bir caddeye onun adını vererek aziz hatırasını ilçemizde yaşatmış olacağız.

 

adminadmin