Samsun Haber
Giriş Tarihi : 12-03-2019 08:58   Güncelleme : 12-03-2019 08:58

Başkan Akgül; Geleceğimiz İçin Gençlerle Yürüyeceğiz

Salıpazarı Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Halil Akgül gençlerle bir araya geldi.

Başkan Akgül; Geleceğimiz İçin Gençlerle Yürüyeceğiz

Gençleri anlamayan hiçbir toplumun ve idarecinin geleceği inşa etmesinin mümkün olmadığını belirten Salıpazarı Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Halil Akgül “Bu şehrin geleceğini inşa etmek istiyorsak, bu şehrin değerlerini, tarihi bağlarını nesilden nesile aktaracaksak, öncelikle gençleri anlayıp, gençlerimizle birlikte yürüme kararında olmalıyız." dedi.

Cumhur İttifakı Salıpazarı Belediye Başkan Adayı Halil Akgül gençlerle bir araya geldi. Ak Parti Gençlik Kollarının düzenlediği etkinliğe katılan Halil Akgül gençlerin sorunlarını dinledi.

“GENÇLERLE YÜRÜYECEĞİZ”

Gençlerin her türlü faaliyetlerine vakit ayırarak yer almaya çalıştığını ifade eden Akgül, "Ülkemizin geleceği için gençlerimizin önünü açmak, fikirlerine değer vermek önceliğimiz olacak. İlçemize dair düşüncelerini, projelerini dinleyip hayata geçirmek bizlerin görevidir.

Gençlerin Türkiye’nin geleceği olduğunu ve bu bilinçle şehri yönettiklerini söyleyen Akgül, şunları kaydetti:

"Geleceğe dair planlarımızda gençler daima bu işlerin merkezinde yer almaktadır. Ülkemiz genç nüfusu ile çevresindeki ülkelere göre çok şanslı. Öncelikle gençlerimizi iyi yetiştirme ve donanımlı hale getirmenin gayretindeyiz.

BELEDİYE MECLİSİNDE GENÇLERİN SÖZÜ OLACAK

Ak Parti gençlere 18 yaşında seçilme hakkını getirerek, gençlere ne kadar güvendiğini göstermiştir. Partimiz yönetimin her kademesinde gençlere verdiği değeri onlara yetki vererek gösteriyor.Salıpazarı’nda  her zaman Belediye olarak gençlerin yanında olduk. Onlarla yol yürüdük.Gelecek dönemde Belediye Meclisinde gençlerle birlikte bu şehrin geleceğine yön vereceğiz.”dedi.

adminadmin