Eğitim
Giriş Tarihi : 05-03-2020 12:37   Güncelleme : 05-03-2020 12:37

Başkan Demir Atakum Anadolu İHL Öğrencileri İle Buluştu

Atakum Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir ile buluştu.

Başkan Demir Atakum Anadolu İHL Öğrencileri İle Buluştu

Atakum Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri tarafından çiçekle karşılanan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, okulun konferans salonunda öğrencilerle bir araya gelerek konferans verdi.  Program Kur’an tilaveti ile başlarken devamında aralarında Atakum Anadolu İmam Hatip Lisesi 2012-2014 dönemi  öğrencilerinden Eyüp Gülaştı’nın da bulunduğu şehitler için, hazırlanan video izlendi. Selamlama konuşması yapan okul Müdürü Zahit Köseoğlu “ Bugün burada, okulumuzun ilk aşamasından bu zamana kadar gelen bütün süreçlerde desteğini esirgemeyen bu davaya gönül vermiş Sayın Başkanımız Mustafa Demir’i ağırlamaktan duyduğum mutluluğu dile getirmek isterim.” dedi.

 

Konuşmasına öğrencilik yıllarına dair anı ve tecrübelerini anlatarak başlayan, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, öğrencilere ilham verici şahsiyetler üzerinden tavsiyeler verdi.  Öğrencilik döneminde zor şartlara rağmen hafızasında mutlu bir dönem olarak hatırladığını belirten Demir, günümüz koşulları ile mukayese ederek öğrencilere azmin ve gayretin önemini vurguladı. Öğrencilere kendisinin de bir zamanlar bu sıralardan geçerek ulaştığı şahadet makamının önemini vurgularken, ülkemizi daha aydınlık yarınlara taşıyacak olan gençlerin önemli pozisyonlarda tüm Müslümanlara ve insanlığa mihmandar olması temennisiyle sözlerini noktaladı.

 

Programın sonunda, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’e, 2016 yılında Atakum Anadolu İmam Hatip Lisesini ziyaret ettiğinde öğrencilerle çektirdiği fotoğraf hediye edildi. Hediyenin çok anlamlı olduğunu belirten Demir, maddi ve manevi anlamında öğrencilerin yanında olduğunu ve desteklerini bildirdi.

Recep YAZGANRecep YAZGAN