Samsun Haber
Giriş Tarihi : 20-02-2020 15:34   Güncelleme : 20-02-2020 15:34

Başkan Demir, Badminton Avrupa 3’sünü Ağırladı

‘Avrupa 15 Yaş Altı Badminton Şampiyonası’nda Karışık Çiftler kategorisinde Avrupa 3’sü Buğra Aktaş’ı makamında kabul eden Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, ‘Bayrağımızın Fransa’da dalgalanması göğsümüzü kabarttı’ dedi.

Başkan Demir, Badminton Avrupa 3’sünü Ağırladı

‘GÖĞSÜMÜZÜ KABARTTI’

Fransa’nın Lievin kentinde 14-16 Şubat tarihleri arasında yapılan ‘Avrupa 15 Yaş Altı Badminton Şampiyonası’nda Karışık Çiftler kategorisinde Avrupa 3’sü olan Buğra Aktaş, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’i ziyaret etti. Anakentspor Kulübü Badminton Takımı’ndan Milli Takıma giren ve Badminton kategorisinde Türkiye’ye ilk madalya kazandıran Buğra Aktaş’ı altınla ödüllendiren Başkan Demir, ‘Sizler gibi gençler bizim gurur kaynağımız. Hepinizi tebrik ediyorum’ dedi.

AVRUPA 3’SÜNE ve ANTRENÖRLERİNE TEŞEKKÜR

Spora ve sporcuya verdiği önemi her fırsatta dile getiren Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Türkiye uzun yıllardır sporun her alanında başarılar elde eden, dünyanın dört bir yanında ülkemizi temsil eden başarılı sporcularla dolu. Önceden Samsun denilince belki sadece futbol ve güreş akla gelirdi. Şehrimizde başarılı antrenörlerimiz sayesinde her alanda kaliteli sporcular yetiştiriliyor. Sizlerde onlardan birisiniz. Avrupa 3’sü olarak şanlı bayrağımızı Fransa’da dalgalandırarak bizleri onurlandırdığınız için size ne kadar teşekkür etsek azdır” diye konuştu.

Başkan Demir Avrupa 3’sü olan Buğra Aktaş ile şampiyonaya katılan badminton sporcuları Arda Atan ve Kerem Acu’yu altınla ödüllendirdi. Ziyarette genç sporcuya Badminton Milli Takım Antrenörleri Şaban Kırcalı, Yaşar Kaya ve Ömer Aydoğmuş eşlik etti.

Recep YAZGANRecep YAZGAN