Güncel
Giriş Tarihi : 17-01-2020 15:31   Güncelleme : 17-01-2020 15:31

Başkan Demir, Karne Dağıttı

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Yeşilyurt Demir-Çelik İlkokulu'nda eğitim gören öğrencilere karnelerini dağıttı, heyecanlarına ortak oldu.

Başkan Demir, Karne Dağıttı

ÖĞRENCİLERİN HEYECANINA ORTAK OLDU

2019-2020 eğitim öğretim yılının birinci dönemi bugün sona erdi. Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir Yeşilyurt Demir-Çelik İlkokulu'nda eğitim gören öğrencilerin karne heyecanına ortak oldu. Öğrencileri tebrik eden Başkan Demir, tatili iyi şekilde de değerlendirmeleri için tavsiyelerde bulundu.

HER ZAMAN YANLARINDAYIZ

Samsun’da 263 bin öğrencinin karne aldığını ifade eden Başkan Demir, “Bugün yavrularımızın birinci yarıyıl dönemi bitti ve karnelerini verdik. Öğrencilere tavsiyemiz tatil vesilesi ile dinlenmeleri, görmedikleri yerleri gezmeleri, bol bol kitap okumalılar. Yarıyıl tatilini çok iyi değerlendirmeliler. Birinci yarıyıl da notları düşük olan yavrularımızın tatili de fırsata çevirebilirler. Biz her zaman öğrenci ve velilerimizin yanında olacağız. Tüm öğrencilerimize iyi tatiller diliyorum" dedi.

Karne Törenine Samsun Valisi Osman Kaymak, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, İlkadım Kaymakamı İbrahim Keklik, İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen, veliler ve öğrenciler katıldı.

 

Recep YAZGANRecep YAZGAN