Spor
Giriş Tarihi : 15-02-2020 10:39   Güncelleme : 15-02-2020 10:39

Başkan Demir, Yılport Samsunspor’a Destek İçin Manisa’ya Gidiyor

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Şampiyonluk mücadelesi veren lider Yılport Samsunspor’u Manisa FK deplasmasınında yalnız bırakmayacak. Manisa’ya gidecek olan ve maç öncesinde Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam ve futbolcularla da bir araya gelecek olan Demir, tribündeki yerini de alacak.

Başkan Demir, Yılport Samsunspor’a Destek İçin Manisa’ya Gidiyor

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig’de 55 puanla şampiyonluğa koşan Yılport Samsunspor’u zorlu Manisa FK deplasmanında taraftarların yanısıra Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir de yalnız bırakmayacak. Manisa FK maçını kazanması halinde puan farkını 5’e çıkararak büyük avantaj elde edecek olan Yılport Samsunspor’a her fırsatta destek veren Demir, Manisa’ya giderek teknik heyet ve futbolculara destek verecek.

DEPLASMANDA YALNIZ BIRAKMAYACAK

Cumartesi günü saat 13.30’da oynanacak maç öncesi Samsunlular şampiyonluk için kenetlenirken, kritik karşılaşma için sabah uçağıyla Manisa’ya gidecek olan Demir, maç öncesinde Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam ve futbolcularla biraraya gelerek onlara moral verecek. Ayrıca taraftarların deplasman ulaşım ihtiyaçlarını karşılayan Başkan Demir’in deplasmanda Yılport Samsunspor’u yalnız bırakmayacak olması Samsunluları da mutlu etti. Öte yandan çok sayıda belediye başkanı, bürokrat, sivil toplum kuruluşu yöneticisi, akademisyen ve işadamının Manisa FK maçı için yola çıktığı öğrenildi.

Recep YAZGANRecep YAZGAN