Samsun Haber
Giriş Tarihi : 12-02-2019 13:58   Güncelleme : 12-02-2019 13:58

Başkan Erdoğan Tok, Her Mahallede Coşku İle Karşılanıyor

Başkan Erdoğan Tok, Her Mahallede Coşku İle Karşılanıyor

Cumhur İttifakı Adayı İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Fatih ve Kadifekale Mahalleleririnde yapılan ev toplantısı öncesi mahalle sakinleri tarafından büyük bir coşku ile meşalelerle karşılandı. Gençlerin ve mahalle büyüklerinin büyük bir sevgiyle karşılandığı Fatih ve Kadifekale Mahallesi sakinleri Başkan Erdoğan Tok’u bağrına bastı.

Cumhur İttifakı Adayı İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, gittiği her mahallede, gezdiği her sokakta ve misafir olduğu her evde ayrı bir coşku ve heyecanla karşılanıyor. Günün ilk saatlerinden itibaren vatandaşlar ve esnaf ile buluşarak projelerini anlatan Cumhur İttifakı Adayı İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, esnaf ve vatandaştan olumlu tepkiler alıyor. Özellikle ev ziyaretleri için gittiği mahallelere başta gençler olmak üzere mahalle sakinleri tarafından büyük bir ilgiyle karşılanıyor. Son olarak Fatih Mahallesi ve Kadifekale Mahallesinde ev ziyareti gerçekleştiren Başkan Erdoğan Tok, gençler tarafından yine meşalelerle karşılandı. AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Oktay Avcılar, AK Parti İlkadım Kadın Kolları Başkanı Halime Kesmen, Fatih Mahallesi Muhtarı Ali Anıl, Kadifekale Mahallesi Muhtarı Güven Akan ve teşkilat üyelerinin katıldığı buluşmalara İlkadımlılar büyük ilgi gösterdi.

YİNE GENÇLER YİNE COŞKU VE HEYECAN

Fatih Mahallesi sakinleri ile Gönül ailesinin evine konuk olan Cumhur İttifakı Adayı İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok ardından gittiği Kadifekale Mahallesinde gençler tarafından hazırlanan sürpriz karşılama ile karşılandı. “Ülkede Erdoğan İlkadım’da Erdoğan” sloganları eşliğinde meşaleler ile karşılanan Başkan Erdoğan Tok, ‘Biz en çok gençlerin belediyesiyiz’ diyerek eşsiz yatırımlarla hizmet ettiğimiz gençlerimiz bugün kardeşliğin meşalesi ile bizleri karşılıyor. Bundan daha gurur verici bir sürpriz olamaz. 7’den 70’e her yaştan vatandaşımız coşku ve heyecanını bizlerle paylaşırken siyasi görüşleri farklı olan vatandaşlarımız bize yaptığımız hizmetleri görüyor ve bizleri takdir ediyor. Cumhur ittifakı ile kurulan güçlü gönül bağı ile bu birliktelik ebediyete kadar olacak.” dedi.

TOK; “DAHA YAPACAK ÇOK İŞİMİZ VAR”

Coşkulu karşılamanın ardından Karanfil ailesine misafir olan Cumhur İttifakı Adayı İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, ev halkının yanı sıra mahalle sakinlerinin de yoğun katılımı ile mutlu olduğunu belirtti. Burada 5 yılda yaptığı mega projeleri anlatan Başkan Erdoğan Tok; “5 yılda İlkadım’ın her köşesine hizmet yaptık. Çocuk, genç, yaşlı, kadın, erkek her kesime projelerimizle dokunduk. Gönül belediyeciliğini kılavuz yaptığımız yönetim anlayışı ile İlkadım’ın en uzak mahallelerinde bile parklar, yollar ve meydanlar yaptık. Sadece Samsun’da değil Türkiye’de yankı getiren, beğenilen ve örnek alınan mega projeleri hayata geçirdik. Renkli merdiven, prestijli caddeler parklar ve doğal yaşam alanlarıyla renkli ve modern bir cazibe merkezini birlikte inşa ettik. 255 milyon liralık yatırımı İlkadım’a kazandırarak bir rekora imza attık. Ve İlkadım için daha yapacak çok işimiz var.” diye  konuştu

adminadmin