Samsun Haber
Giriş Tarihi : 25-07-2017 08:22   Güncelleme : 25-07-2017 08:32

Başkan Genç, Başarının Sırrı Çok Çalışmak!

Canik Belediyesi'nde staj gören üniversite öğrencileriyle buluşan Başkan Osman Genç, başarının sırrının çok çalışmak olduğunu söyledi. Başkan Genç, "Geleceğin teminatı gençler olarak bu ülkeyi dünyanın en güçlü ülkesi yapmak sizlerin elinde" dedi.

Başkan Genç, Başarının Sırrı Çok Çalışmak!

Başkan Genç, Canik Belediyesi'nde staj eğitimi gören üniversite öğrencileri ile Meclis Salonunda biraraya geldi. Belediyede farklı birimlerde bulunan öğrencilerle yaptığı sohbette öğrencilere okudukları bölümleri ve ileride ne olmak istediklerini soran Başkan Genç, stajın, eğitimin pratiğe ve tecrübeye dönüşmesi ile geleceğe yön vermesi açısından çok önemli olduğunu vurguladı. Gençlere tavsiyelerde de bulunan Başkan Genç, başarının sırrının çok çalışmak olduğunu söyledi.

‘TÜRKİYE'NİN ARKASINDAKİ GERÇEK GÜÇ GENÇLER’

Staj eğitiminin iş hayatına atılmadan önce deneyim kazandıran bir saha olduğuna vurgu yapan Başkan Genç, "Geleceğin teminatı gençlerimizdir. Samsun ve Türkiye'nin arkasındaki gerçek güç gençlerdir. Dolayısıyla sizlerin eğitimleri, kendinizi geliştirmeniz bu anlamada çok önemli. Bu ülkeyi bizlere canları pahasına bırakan atalarımıza olan görevlerimizi yerine getirebilmenin en önemli yolu, çok çalışmak.  Bu ülkeyi dünyanın en güçlü ülkesi yapmak sizlerin elinde. Hepinizi ileriki yaşlarınızda çok iyi yerlerde görmek en büyük dileğimiz" dedi.

‘EĞİTİME 38,5 MİLYON TL YATIRIM’

Canik Belediyesi olarak her zaman gençlerin yanında olduklarını belirten Başkan Genç, "Bizler için önemlisiniz. Sizler bizim yarınlara bırakacağımız en değerli miraslarımızsınız. Bu nedenle sizlerin eğitimine ve gelişimine büyük önem veriyoruz. Canik Belediyesi olarak görevimiz olmamasına rağmen eğitime 38,5 milyon liralık yatırım yaptık. Gençlerimiz için eğitimden kültüre, sanattan spora kadar her alanda tesisler yaptık. Yine gençlerimizin geleceğe değerleriyle birlikte ilerlemesi için sosyal ve kültürel etkinlikler düzenliyoruz. Buradan gençlerimize sesleniyorum. Gelin imkanlarımızdan yararlanın" diye konuştu.

'HER ZAMAN YANINIZDAYIZ'

İleride başarılı olmak için sadece diplomanın yeterli olmadığına da işaret eden Başkan Genç, "Diploma sahibi olmak elbette önemli. Ancak başarılı olmak için daha önemlisi çok çalışmak ve kendinizi rakiplerinizden ayıracak farklı alanlarda geliştirmeniz. Her bir gencimiz mutlaka en az bir yabancı dil bilmeli. Zaman hızlı bir şekilde geçiyor. Önemli olan, zamanı iyi değerlendirip o doğrultuda doğru kararlar alarak ilerlemek. Bu bağlamda sizlerin her zaman yanınızda olduğumuzu bilmenizi isterim. Sizlere bundan sonraki eğitim hayatınızda başarılar diliyorum. Umarım çok iyi yerlere gelir bizleri gururlandırırsınız" ifadelerini kullandı.

adminadmin