Samsun Haber
Giriş Tarihi : 16-02-2019 08:59   Güncelleme : 16-02-2019 08:59

Başkan Kılıç: Mağduruiyetleri Gidermek Görevimizdir

Başkan Kılıç: Mağduruiyetleri Gidermek Görevimizdir

Bafra’dan Samsun’a giden yolcuların ve minibüs sahiplerinin 2010 yılından bu güne kadar yaşadıkları sorunun ortadan kalkıyor olması ilçede memnuniyetle karşılandı.

Başkan Kılıç: “Birlikte bertaraf edeceğiz”

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, “İlçemizdeki Minibüsçüler Derneği ile yaptığımız Ortak Akıl Buluşmalarında da gündeme gelmişti. Bafra’dan Samsun’a her gün oldukça fazla sayıda yolcumuz gidiyor. Bu sorunu da birlikte bertaraf edeceğiz” Dedi

“Çözüm odaklı adımlar atmak görevimiz”

Söz konusu sorunun giderilmesine yönelik atılan adımın önemli olduğunu belirten Başkan Kılıç, ”Sorunun ortadan kaldırılması 2010 Yılından itibaren yaklaşık 9 yıldır devam eden bir çilenin de son bulması anlamına geliyor. Bafra’dan Samsun’a gidecek olan araç sahiplerimiz ve yolcularımız şimdiden bu konuyla ilgili mutluluklarını ifade ediyorlar. Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Sayın Mustafa Demir ile Bafra’mıza yönelik tüm çalışmalarda istişareler yapıyor uyum içinde çalışıyoruz. Çözüm odaklı adımlar atmak bizlerin başlıca görevi. Dedi.

Ak Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir Bafra ziyaretinde, eski Bafra garajını yeni tekniklere göre aynı yerine yeniden inşa ederek yıllardır çözülmemiş bir sorunu daha ortadan kaldıracak adına da Bafra minibüs Terminali olarak belirleneceğini ifade etmişti.

adminadmin