Samsun Haber
Giriş Tarihi : 14-12-2018 09:19   Güncelleme : 14-12-2018 09:19

Başkan Kılıç Sosyal Medyada Büyük İlgi Görüyor

Geleneksel yazılı ve görsel medya araçlarının yanı sıra sosyal medya platformlarını da aktif bir şekilde kullanan Bafra Belediyesi ve Belediye Başkanı Hamit Kılıç, sosyal medyada büyük ilgi görüyor.

Başkan Kılıç Sosyal Medyada Büyük İlgi Görüyor

Başkan Kılıç, sosyal medya platformlarını etkin bir şekilde kullanarak dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Sosyal medya hesaplarını sadece hizmet ve yatırımları anlatmak yerine vatandaşların talep, sorun, öneri ve şikâyetlerini de değerlendirip hızlı bir şekilde çözüm üretmek için kullanan Başkan Kılıç, vatandaşların bu platformlara gösterdiği yoğun ilgiyle karşılanıyor.

Facebook, Twitter ve Instagram gibi yoğun derecede tercih edilen sosyal medya hesaplarını etkin bir şekilde kullanan Bafra belediye Başkanı Hamit Kılıç, vatandaşlardan gelen soru, öneri ve şikâyetleri vakit kaybetmeksizin cevap veriyor.

Bunun yanında sosyal sorumluluk projelerine ilişkin bilgilendirmelerin yanında Bafra Belediyesinin Eylül ayı içerisinde hayata geçirdiği 0535 433 80 80 numaralı BİP Çözüm hattına da başvurular dikkat çekici boyutta.

"Çalışmalarımızı daha da geliştirmek için bize güç veriyor"

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, “Belediyenin herkes için daha ulaşılabilir olması amacıyla çalıştıklarını belirterek, “Sosyal medya hem bizim vatandaşlarımıza hem de vatandaşlarımızın Bafra Belediyesi’ne en kısa yoldan ulaşmasını sağlıyor. Başından beri vurguladığımız ortak akıl ilkesinin uygulanmasında en etkili yollardan biri olarak çalışmalarımıza yön veriyor. Hemşehrilerimizin bizimle sosyal medya platformlarından yoğun bir şekilde bağlantı kurması, önem verdiğimiz bu alandaki çalışmalarımızı daha da geliştirmek için bize güç veriyor” dedi.

adminadmin