Eğitim
Giriş Tarihi : 22-06-2020 12:44   Güncelleme : 22-06-2020 12:44

Başkan Kılıç, Velilerin LGS Heyecanına Ortak Oldu

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Liselere Geçiş Sınavı (LGS)’ye giren öğrencilerin velilerini ziyaret ederek onların heyecanlarına ortak oldu.

Başkan Kılıç, Velilerin LGS Heyecanına Ortak Oldu

Sınav yapılan okullarda çocuklarını büyük bir heyecan içerisinde bekleyen velilerle sohbet ederek onlara destek oldu.

 

Başkan Kılıç, çocukları sınava giren velilerle sohbet ederek, sonuç ne olursa olsun öğrencilerin geleceğe umutla bakmalarında velilere büyük görev düştüğünün altını çizdi.

 

Bafra’da sınava girilen tüm okullarda hijyen ve dezenfeksiyon çalışması yaparak hazır hale getirdiklerini ifade eden Başkan Kılıç, sınavda görev yapan tüm yönetici, öğretmen ve görevlilere de kolaylıklar diledi.

 

Başkan Kılıç, “Çocuklarımızın yaşamına yön verecek olan bu aşamanın, öğrencilerimiz, aileleri ve memleketimiz için başarılara vesile olmasını temenni ediyorum. Ailelerin her koşulda evlatlarının yanında olduklarını hissettirmeleri gerekiyor. Evlatlarımız çok kıymetli, onlar bizim gözbebeğimiz, yarınlarımız. Yarınlarımıza sahip çıkmamız gerekiyor. Geleceğimizi emanet edeceğimiz değerli öğrencilerimizin, büyük bir azim ve çabayla hazırlandıkları bu sınavı başarıyla geçeceklerine yürekten inanıyorum. Hepimizin arzusu, öğrencilerimizin eğitimlerine meslek seçimlerinde kendilerine kolaylık sunacak bir kurumda devam etmeleri ve ileride sevdikleri bir meslek sahibi olmaları Vatanımıza ve Milletimize faydalı bireyler olasıdır.” Dedi.

 

Bafra Belediyesi LGS sınavında çocuklarını bekleyen velilere maske, kolonya, dezenfektan dağıtımı yaparak su ikramında bulundu.

Recep YAZGANRecep YAZGAN