Samsun Haber
Giriş Tarihi : 12-05-2020 12:51   Güncelleme : 12-05-2020 12:51

Başkan Kılıç'ın 10-16 Mayıs Engelliler Haftası Mesajı

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Kılıç'ın 10-16 Mayıs Engelliler Haftası Mesajı

Başkan Kılıç mesajında şu ifadelere yer verdi:

 

“Engelleri aşmak bir inanç meselesidir. Başarının anahtarı öncelikle inanmaktır. Başarılarıyla bizleri gururlandıran, azim ve kararlılıklarıyla hepimize ilham kaynağı olan engelli kardeşlerimiz buna en güzel örnektir.

 

Engelli bireylerimizin sağlık, eğitim ve çalışma hayatı gibi temel haklardan eşitlik içerisinde yararlanabilmeleri için hepimizin üzerimize önemli görevler düşüyor.

 

Engellilerimizin sağlık, eğitim ve istihdam gibi temel haklardan eşitlik içerisinde yararlanabilmeleri yolunda bizler de Bafra Belediyesi olarak, üzerimize düşen görevleri yapmanın gayreti içerisindeyiz.

 

Engelsiz bir yaşam için, engelli vatandaşlarımızın, sağlık, eğitim ve çalışma yaşamında yer alabilmelerini sağlamak ve karşılaştıkları sorunları ortadan kaldırarak daha güzel bir hayat sürebilmeleri adına somut projeler ile onlara katkı sağlamaya devam ediyoruz.

 

Birçok engelli vatandaşımız fırsat ve imkân verildiğinde ne kadar başarılı olabileceklerini, gurur duyulacak işlere imza atacaklarını ispat etmişlerdir.

 

Engellilerimizin kendi kendilerine yetebilen, kimseye muhtaç olmayan koşullar içerisinde, sağlıklı, mutlu ve başarılı bir hayat sürmeleri en büyük amacımızdır. Bu amaç doğrultusunda çalışmaya tüm gücümüzle devam edeceğiz.

 

Bu duygu ve düşüncelerim ile Onları sevgiyle kucaklayarak ailelerine ve tüm engelli vatandaşlarımıza sağlıklı, mutlu, yaşam sevinci dolu günler temenni ediyorum.”

Recep YAZGANRecep YAZGAN