Güncel
Giriş Tarihi : 24-01-2020 10:06   Güncelleme : 24-01-2020 10:10

Başkan Kılıç’ın Yürekleri Isıtan Talimatı

İlçede hizmet anlayışı, insan odaklı çalışmaları ve halkla ilişkililerindeki samimi davranışları ile takdir toplayan Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, ekiplerine verdiği talimatla bu kez de önce duyguları ısıttı.

Başkan Kılıç’ın Yürekleri Isıtan Talimatı

SOKAK HAYVANLARI DA ÜŞÜMESİN

Başkan Kılıç, birimleri üzerinden verdiği talimatla soğuk kış günlerinde ihtiyaçlarını gideremeyen yaşlıların, barınak ve yiyecek ihtiyacı içinde bulunanların tespit edilmesi ve gerekli işlemlerin yapılması noktasında hassas olunmasını istedi.

 

Başkan Kılıç’ın verdiği talimat ayrıca, ilçedeki sahipsiz hayvanları da soğuktan korumak amacıyla belediye bünyesinde hizmet veren Sokak Hayvanları Rehabilitasyon ve Bakım Merkezi’ne götürülmesini de kapsıyor.

 

İçinde bulunulan mevsim nedeniyle ihtiyaç içindeki canlıların belirlenmesi ve gereğinin yapılması için, muhtarlar başta olmak üzere ilgili bütün birimlerle sürekli istişare içinde olunmasını isteyen Belediye Başkanı Hamit Kılıç, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları söyledi:

 

“İNSANI YAŞAT Kİ, DEVLET YAŞASIN”

“Bizler güzel bir ilçede birbirine sımsıkı bağlı büyük bir aileyiz. Birbirimizden haberdar olmamız gerekir. Bizler Şeyh Edebali’nin Osmangazi’ye söylediği gibi “Ey oğul! İnsanı yaşat ki devlet yaşasın.” düsturunu günümüzde de hâkim kılmalıyız.

 

HABERDÂR OLMADAN, ALAKADÂR OLMAZSIN

İçinde bulunduğumuz mevsim itibariyle soğuk günler yaşıyoruz. Yardım çağrısına gerek kalmadan ihtiyaç sahiplerine ulaşmak ve gereğini yapmak bizim görevimiz. Bafra’mızdaki ilgili tüm birimlerle iş birliği içinde ve ilçeye özgü imece kültürüyle kimsenin yalnız olmadığını hissettirmemiz gerek. Bafra Belediyesi olarak bizler gönül belediyeciliğinin gereğini yapıyoruz.

 

BAFRA’DA KİMSE SAHİPSİZ DEĞİL

Cadde cadde, sokak sokak dolaşarak; sesini duyuramayan, ihtiyaçlarını gideremeyen vatandaşlarımızın her türlü beklentisine cevap verme çabasındayız. Bafra, komşusu üşürken sıcak evlerinde huzur bulamayacak hassasiyete sahip insanlar topluluğudur. Bafra Belediyesi olarak bizlerde bu güzel topluluğun bir parçasıyız. Bafra’da hiç kimse sahipsiz değil.”

Recep YAZGANRecep YAZGAN