Gündem
Giriş Tarihi : 10-05-2019 17:13   Güncelleme : 10-05-2019 17:18

Başkan Kılıç’tan ‘Anneler Günü’ Mesajı

Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Tüm Annelerin gününü kutlayan Başkan Kılıç, mesajında; dinimizin ve kültürümüzün anneye verdiği önemine dikkat çekerek, “Anneler, yaşam boyu sevgiye, saygıya ve hürmete layık en yüce varlıklardır” dedi.

Başkan Kılıç’tan ‘Anneler Günü’ Mesajı

ANNE: ŞEFKAT VE MERHAMETİN ADI

Evlatlarını canından ve ruhundan bir parça olarak gören ve tüm hayatını çocuklarının daha iyi olması için karşılık beklemeden harcayan en kutsal varlıkların anneler olduğunu belirten Başkan Kılıç mesajında şu ifadelere yer verdi: “Annelerimiz hoşgörünün, fedakârlığın, şefkat ve merhametin adıdır. Peygamber Efendimizin 'Cennet, annelerin ayakları altındadır' hadis-i şerifiyle payelendirdiği anne sevgisi dünyadaki en değerli sevgidir. Annelerimizin emeklerine karşılık olarak, onlara iyi davranmak ve değer vermek, hem dini, hem de insani görevimizdir. Annelerimize ne kadar hizmet etsek azdır.

Bu müstesna günde, yıllarca bakıp büyüttüğü, üzerine titrediği evlatlarını kutsal vatanımız için toprağa veren tüm şehit annelerinin ellerinden öpüyor, her birine minnet ve şükranlarımı sunuyorum. Sevginin ilk kaynağı olan ve çocukları için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan, yerleri doldurulamaz annelerimizin Anneler Günü'nü saygı ve minnet duygularımla kutluyorum.”

adminadmin