Samsun Haber
Giriş Tarihi : 23-06-2017 14:34   Güncelleme : 23-06-2017 14:34

Başkan Kul’dan Engellilere Bayram Hediyesi

Terme Belediyesi, engelli araçları için ilk şarj istasyonunu kurdu. Başkan Kul, “Belediye olarak engelleri ortadan kaldırmak, hayatı engelli vatandaşlarımız için daha engelsiz hale getirmek için çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

 Başkan Kul’dan Engellilere Bayram Hediyesi

Engelsiz Kent Terme” olma yolunda Türkiye genelinde örnek projeleri hayata geçiren Terme Belediyesi, akülü sandalye kullanıcılarının şarj sorununu çözmek için ilçe meydanındaki 1 noktaya akülü sandalye şarj istasyonu kurdu.

“SEVGİYLE ÇIKTIK YOLA”

Burada engelli vatandaşlarla sohbet eden Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, şarj istasyonundan engelli vatandaşların araçlarına bağlantı yaparak, ‘hayırlı olsun’ temennisinde bulundu. Akülü Araç şarj İstasyonu hakkında açıklamada bulunan Kul, “Terme için hizmette engel tanımıyoruz. Engelli vatandaşlarımızın sorunlarının çözümüne yönelik birçok projeyi hayata geçirdik. Sevgiyle çıktık biz bu yola, sevgiyle engelleri aşacağız.” dedi.

“DÜNYA STANDARTLARINDA HİZMET “

Kaldırım, yol ve peyzaj çalışmaları gibi tüm kent projelerini engelli vatandaşlara göre yaptıklarını ifade eden Başkan Kul, “İlerleyen tarihlerde ilçemizin çeşitli noktalarında şarj istasyonlarının sayısının arttırılmasını planlıyoruz. Sadece ilçemizde yaşayan engelli vatandaşlarımız için değil; kentimize gelen tüm misafirlerimiz için, dünya standartlarında hizmet etmek ve onların yaşamlarını kolaylaştırmak istiyoruz. Belediye olarak engelleri ortadan kaldırmak, hayatı engelli vatandaşlarımız için daha engelsiz hale getirmek için çalışmalarımız devam ediyor” diye konuştu.

“ARTIK YOLDA KALMAK SÖZ KONUSU DEĞİL”

Sürekli akülü araç kullanan engelliler için en büyük sıkıntının aracın aküsünün bitmesi olduğunu vurgulayan Termeli engelli vatandaşlardan Hayrettin Sipahioğlu ve Murat Yavuz akü şarj istasyonları ile artık yolda kalma gibi bir sorunun olmayacağını belirterek, “Belediye Başkanı Şenol Kul ve Kültür ve sosyal işler müdürü Nuray Selçuk Keleş’e teşekkür ediyoruz” dedi.

 

adminadmin