Samsun Haber
Giriş Tarihi : 23-02-2017 10:05   Güncelleme : 23-02-2017 10:05

Başkan Kul’dan Hastane Ziyareti

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Terme Devlet Hastanesini ziyaret ederek hasta ve hasta yakınlarına geçmiş olsun temennisinde bulundu, istek ve ihtiyaçlarını sordu.

Başkan Kul’dan Hastane Ziyareti

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Terme Devlet Hastanesini ziyaret ederek hasta ve hasta yakınlarına geçmiş olsun temennisinde bulundu. Hastane çalışanlarına, görevlerinde kolaylık ve başarı diledi. Hasta, hasta yakını ve çalışanların istek ve ihtiyaçlarını sordu.

Ziyaret sırasında hastalara ve yakınlarına çiçek, personele ise tatlı dağıtan Başkan Kul’a Başhekim Yardımcısı Dr. Hasan Nuri Öztürk, Belediye Başkan Yardımcısı Yasin Çakır, Belediye Meclis Üyeleri Nebile Buzdan ve Yüksel Soyyiğit, hastane birimlerinde görevli hemşire ve çalışanlar eşlik etti.

Başkan Kul, Terme Devlet Hastanesi'nde görev yapan hastane başhekimi, müdürleri ve personele hastalara göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı teşekkür etti.

HASTALIK VE SAĞLIK İNSANLAR İÇİN

Hastalık ve sağlığın her zaman insanlar için olduğunu belirten Başkan Kul, ihtiyaç duyulduğunda vatandaşların iyi gününde ve kötü gününde de yanında olabilmenin gerekli olduğunu kaydetti. Sağlığın insanın en büyük hazinesi olduğunu kaydeden Belediye Başkanı Şenol Kul, " Hastalık ve sağlık insan için. Allah her şeyin hayırlısını versin. Hastanemizde tedavi gören tüm hemşerilerimize geçmiş olsun diyor, Allah'tan acil şifalar diliyorum. Hayatın akışı içerisinde sağlıklı olmak veya hastalanmak insana mahsus. Önemli olan hastalarımızın en kısa zamanda sağlığına kavuşması. Hasta ve yakınlarına moral ve motivasyon vermek için ziyaretlerimizi gerçekleştirdik. Her zaman olduğu gibi hemşerilerimizin yanındayız. Görev yapılması gerekiyorsa, en başta insan sağlığı için, insan refahı ve huzuru ön planda tutularak yapılmalıdır” dedi.

Hastalarla ve hastane çalışanları ile sohbet eden Belediye Başkanı Şenol Kul'a hastalar ve hasta yakınları ziyaretinden dolayı teşekkür ederek duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

 

 

adminadmin