Samsun Haber
Giriş Tarihi : 17-02-2017 15:27   Güncelleme : 17-02-2017 15:27

Başkan Kul’dan Terme Sanayi Esnafına Ziyaret

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul “İlçede devam eden çalışmalar ile Terme geleceğe koşuyor. Terme’de büyük bir değişimi ve dönüşümü gerçekleştiriyoruz. ”dedi.

Başkan Kul’dan Terme Sanayi Esnafına Ziyaret

Farklı meslek gruplarıyla gerçekleştirdiği bilgilendirme toplantılarının yanı sıra, esnaf ziyaretleriyle de esnafın ve vatandaşların sorunlarını dinleyen Terme Belediye Başkanı Şenol Kul son olarak ilçenin sanayi sitesi esnafını ziyaret etti.

Çalışmaları arasında esnafları sık sık ziyaret ederek beklenti ve sorunlarını dinleyen Başkan Kul’a Belediye Başkan Yardımcıları Sezai Uzun, Yasin Çakır, Belediye meclis üyeleri Mehmet Devranlı, Özkan Ceylan, Salih Kul, Yusuf Çamlıoğlu ve birim müdürleri eşlik etti.

ZİYARETLERİMİZ DEVAM EDECEK

Esnaf ve vatandaş ziyaretlerine fırsat buldukça devam edeceğini belirterek insan odaklı hizmet ürettiklerini söyleyen Başkan Kul, "Her şey vatandaşımızın yaşamını kolaylaştırmak için. Vatandaşlarımızın yapılan hizmetlerden memnuniyetini gördükçe mutlu oluyoruz. Sosyal ve kültürel belediyeciliğin sorumluluklarını yerine getirerek Terme'yi daha yaşanabilir bir şehir haline getirmeye çalışıyoruz.  Bundan sonraki süreç içinde hizmetlerimiz devam edecek. Vatandaşımız sağ olsun yapılanı görüyor, hizmeti görüyor. Vatandaşımızı işyerinde ziyaret edip, ikram ettiği çayı içip, ilk ağızdan bilgi vermeye devam edeceğim. İlçede devam eden çalışmalar ile Terme geleceğe koşuyor. Terme’de büyük bir değişimi ve dönüşümü gerçekleştiriyoruz" diye konuştu.

ESNAFTAN TEŞEKKÜR

Başkan Kul’un ziyaretinin kendilerini mutlu ettiğini belirten Terme sanayi sitesi esnafı ve vatandaşlar Başkan’a isteklerini aktarıp, hatıra fotoğrafı çektirdi. Kul’un kendilerini hiç yalnız bırakmadığını belirten esnaf “Başkanımız bizimle hem toplantılar gerçekleştiriyor hem de bizi ziyaret etmeyi ihmal etmiyor. Başkanımızın hizmetlerinden çok memnunuz. Çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Recep YAZGANRecep YAZGAN