Samsun Haber
Giriş Tarihi : 11-07-2019 12:47   Güncelleme : 11-07-2019 12:47

Başkan Mustafa Demir, Ayvacık'ta muhtarlarla buluştu

​Ayvacık İlçesi'nde muhtarlarla bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, "Büyükşehir ve ilçe belediyelerimizin bütün imkanlarını birleştirerek hizmet yoluna koyulduk" dedi

Başkan Mustafa Demir, Ayvacık'ta muhtarlarla buluştu

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, ilçelerde başlattığı ‘Muhtarlarla İstişare ve Değerlendirme Toplantıları'nın 8'incisini Ayvacık İlçesi'nde gerçekleştirdi. Büyükşehir ile Ayvacık Belediyesi bürokratlarının tam kadro yer aldığı toplantıda, muhtarların talep ve önerileri dinlendi.

MUSTAFA DEMİR'E EN ÇOK OY AYVACIK'TAN

Toplantının açılış konuşmasını yapan Ayvacık Belediye Başkanı Halil Kalaycı, "31 Mart Yerel Seçimlerinde Büyükşehir Belediyesi Başkanımız sayın Mustafa Demir'e verilen oy oranının en yüksek olduğu ilçe Ayvacık. Bu noktada ilçemizi 1'inci yaptığınız için siz muhtarlarımız nezdinde bütün vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Başkanım, sizi en fazla destekleyen ilçe olarak bugün karşınızdayız. Toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi.

KAYMAKAM'DAN DEMİR'E TEŞEKKÜR

Sorunların çözümü noktasında toplantının çok önemli olduğunu belirten Ayvacık Kaymakamı Orhan Ayaz ise, "İlçemizdeki sorunları muhtarlarımız bizlere iletiyordu. Bu sorunları Büyükşehir Belediye Başkanımızın yerinde görüp muhtarlarımızı dinlemesi hepimiz için çok iyi olacak. Bu anlamlı ziyaret için sayın Başkan Mustafa Demir'e teşekkür ederim" diye konuştu.

KAMU KURUMLARI DA DAHİL

AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu da konuşmasında, Ayvacık'ın 'Saklı Cennet' olduğunu belirterek, "Gerçekten bu ilçenin kıymetini bilin. Hem Büyükşehir hem ilçe belediyemiz olarak Ayvacık'a hizmet etmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Belediye hizmetleri bir hizmet zinciriyle gerçekleşiyor. Muhtarlarımız sahadaki sorunları ilçe belediyelerimize ve Büyükşehir'e aksettirecekler. Biz de sadece belediye hizmetleri noktasında değil DSİ, Karayolları ve YEDAŞ gibi kurumları ilgilendiren tüm sorunların çözümüne elden geldiğince katkı vermeye çalışacağız" dedi.

HAYATA POZİTİF KATKI

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir de konuşmasına, Ayvacık'ın Büyükşehir Belediye Başkanlığı Seçimleri'nde AK Parti'ye verilen oy oranı noktasında Türkiye genelinde önde gelen ilçeler arasında yer aldığını hatırlatarak, "Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı seçiminde partimize verilen en yüksek oy oranını Ayvacık ilçemiz aldı. Ayvacıklılar bizlere destek verdiler, güven verdiler. Tüm Ayvacıklı hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Seçim döneminde ifade ettiğimiz gibi Büyükşehir ve ilçe belediyelerimizin bütün imkanlarıyla Ayvacık'ta da 7'den 70'e herkesin hayatına pozitif katkı sağlayabilecek her türlü çalışmayı gerçekleştireceğiz" dedi.

HEDEF 5 YILDA TAMAMLAMAK

İlçe ve Büyükşehir ayrımını kaldırdıklarını ifade eden Başkan Demir, "Hedefimiz imkanları ve gücü birleştirmek. Önümüzdeki 5 yılda hedefimiz yol, su ve kanalizasyon noktasında hizmetleri tamamlamak. Bu konuyla ilgili ilçe imkanlarımızı sonuna kadar zorlayacağız. Yetmediği yerde Büyükşehir olarak biz destek olacağız" diye konuştu.

'Muhtarlarla İstişare ve Değerlendirme' toplantısının ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Ayvacık Belediye Başkanı Halil Kalaycı, Büyükşehir Belediyesi ve Ayvacık Belediyesi bürokratlarıyla birlikte ilçede gerçekleştirilecek proje, hizmet ve yatırımların görüşüldüğü bir toplantı gerçekleştirildi.

adminadmin