Samsun Haber
Giriş Tarihi : 30-05-2019 15:22   Güncelleme : 30-05-2019 15:25

Başkan Mustafa Demir'den Yetimlere Destek!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, İHH İnsani Yardım Vakfı'nın 'İyilikte Yarışan Sınıflar Projesi'nin ödül töreninde, "Yetimler için yapılan her türlü çalışmalara katkı sağlamaya hazırız" dedi.

Başkan Mustafa Demir'den Yetimlere Destek!

İHH Samsun İl Başkanlığı'nın 'İyilikte Yarışan Sınıflar Projesi' ve kardeşlik iftarı, Büyükşehir Belediyesi 15 Temmuz Çok Amaçlı Salon'da yapıldı. İftar öncesi gerçekleşen proje ödül törenine Vali Osman Kaymak, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen, İHH Karadeniz Bölge Koordinatörü Bekir Gül, Samsun İl Başkanı Hüseyin Mutlu ile davetliler katıldı.

'ASLINDA SÖYLENECEK SÖZ YOK!..'

Proje kapsamında 'En Fazla İyilik Yapan Okulların ödüllendirildiği törende konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, "İyi insan olmak için iyi işler yapan ve bu organizasyonda emeği geçen herkesi tebrik ediyorum" dedi. Başkan Demir, şöyle devam etti:

"Ramazan'ın 15'inci günü kutlanan Yetimler Günü münasebetiyle tüm dünyada yetimlere sahip çıkma noktasında duyarlı olan kesimler bir dizi programlar gerçekleştirdi. Benim de 5 tane evladım var. Vakti saatinde onlar da yetim kalsaydı ne düşünürdüm, ne hissederdim. Söylenecek bir söz yok aslında. Neticede insan yavrusu anne babasına en fazla ihtiyaç duyandır. Kendi kendine ayakta kalmayı başarıyorlar ama onlara dokunmak, ona karşı sorumluluk hissetmek, kendimizi ondan görmek... Öyle bir ortam yaratabiliyorsak ne mutlu bize. Dünya çapında bir yetim sahiplenmek gibi bir program icra eden İHH'ya teşekkür ediyorum. Biz de Büyükşehir Belediyesi olarak yapılan her türlü çalışmaya katkı sağlamaya hazırız."

Konuşmaların ardından projede en fazla iyilik yapan okulların yöneticilerine plaketleri verildi. İlkadım Emine Ahmet Yeni Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Okul Müdürü Mustafa Dilek ise ödülünü Başkan Mustafa Demir'in elinden aldı.

adminadmin