Samsun Haber
Giriş Tarihi : 10-02-2019 08:30   Güncelleme : 11-02-2019 13:39

Başkan Şahin, Akalan Mahallesi'nde halkla buluştu

Başkan Şahin, Akalan Mahallesi'nde halkla buluştu

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, "Profesyonel bir ekip ile Atakum'da toplumun önceliklerini belirliyor, adeta Atakumluların nabzını ölçüyoruz" dedi

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı'nın AK Parti'den Atakum Belediye Başkanı Adayı Zihni Şahin, ilçedeki 'Vatandaş Toplantıları'nı ara vermeden sürdürüyor. Son olarak Akalan Mahallesi sakinleriyle bir araya gelen Şahin, "Atakum'da profesyonel bir ekiple ilçenin sorunlarını, halkın beklentilerini ortaya koyuyor. Bir çeşit Atakumluların nabzını ölçüyoruz" dedi.

'GÜCÜMÜZ, KARDEŞLİĞİMİZDİR...'

Başkan Zihni Şahin, Eski Salğık Bakanı AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Demircan ve AK Parti Atakum İlçe Başkanı Haluk Köksoy ile birlikte Akalan Mahallesi'nde halkla buluştu. Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği Zihni Şahin, "Bizleri yalnız bırakmayarak gönül kapılarını sonuna kadar açan Akalanlı hemşehrilerime yürekten teşekkür ediyorum. Gücümüzü kardeşliğimizden alıyoruz. Heyecanla 31 Mart gününü bekliyoruz" dedi.

'MAKAMLAR GELİR GEÇER...'

Akalan'daki köy konağında gerçekleştirilen toplantıda bir konuşma yapan Zihni Şahin, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı sürecini değerlendirdi. Şahin, "Görev yaptığımız süre boyunca bir emanetçi gibi durmadık. Taşın altına elimizi hatta vücudumuzu koyduk. Gece gündüz demeden tüm ilçelerimize hizmet götürülmesi için çalıştık. Gönlümüzü topluma açtık ve Samsun'da büyük destek bulduk, sevgi kazandık. Bu nedenle dünyanın en bahtiyar insanı sayılırım. Makamlar, mevkiler gelip geçidir, önemli olan insanımızın sevgisini kazanmaktır" diye konuştu.

OY İÇİN DEĞİL, HİZMET İÇİN

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kendisine Atakum'da belediye başkanlığı adaylığı görevi verildiğini hatırlatan Zihni Şahin, "Sizlerin de desteğiyle Allah nasip eder de Atakum'da belediye başkanı olursak problemleri çözmek boynumuzun borcu. Bunu muhtarlarımızla, halkımızla el ele vererek çözeceğiz. Atakum'un problemlerini biliyoruz. Profesyonel bir ekibimiz var. Toplumun önceliklerini ortaya koyuyor, bunu yaparken toplumun da nabzını ölçüyoruz. Kesinlikle oy almak amaçlı vaatlerle vatandaşın kafasını karıştırmıyoruz. Bundan ziyade samimi bir şekilde çalışacağımızı söylüyoruz" dedi.

'HA BEN, HA ZİHNİ ABİMİZ...'

Başkan Şahin, konuşmasının son bölümünde ise şunları söyledi:

"Atakum hak ettiği hizmetlere kavuşacak. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Bir kez daha sizin huzurunuzda İshak başkana teşekkür ediyorum. Yaptığımız son muhtarlarla buluşma toplantımıza katıldı ve orada, 'Ha ben ha Zihni abimiz' dedi. Büyükşehir Belediye Başkanlığım döneminde tüm ilçe belediye başkanlarımla diyaloglarımız hep iyi oldu ama İshak başkanla diyaloğumuz daha farklıydı. Kendisi daima yanımızda."

 

 

adminadmin