Siyaset
Giriş Tarihi : 08-04-2019 16:24   Güncelleme : 08-04-2019 16:24

Başkan Sandıkçı'ya Ziyaretçi Akını

Yeni görevine başlayan Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı adeta ziyaretçi akınına uğradı. Canik Kaymakamı Mahmut Halal'ı da ağırlayan Sandıkçı, hem şehri hem de gönülleri ihya etmek için çalışacaklarını söyledi.

Başkan Sandıkçı'ya Ziyaretçi Akını

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, görevinin ilk günlerinde ziyaretçi akınına uğruyor. Kamu kurum ve kuruluşları, sivil toplum örgütleri muhtarlar gibi toplumun her kesiminden ziyaretçi kabul eden Başkan Sandıkçı'ya Canik Kaymakamı Mahmut Halal da misafir oldu. Kaymakam Halal, tebrik ettiği Başkan Sandıkçı'ya yeni görevinde başarı dilerken, Başkan Sandıkçı da, ilçenin sorunlarının çözümünde işbirliği ve istişarenin önemine vurgu yaparken, şehri ve gönülleri ihya etmek için çalışacaklarını söyledi.

'İŞBİRLİĞİ İÇİNDE OLACAĞIZ'

Şehre hizmet noktasında ortak akıl vurgusu yapan Başkan İbrahim Sandıkçı, "İnşallah ilçemize ve hemşehrilerimize hizmet noktasında başta Kaymakamlık olmak üzere, ilçemizdeki tüm kurum ve kuruluşlarla, sivil toplum kuruluşlarıyla, halkımızla istişare edeceğiz. Biz istişarenin önemini çok iyi biliyoruz. Bu vesileyle halkımızla olduğu gibi, ilçemizdeki kurum ve kuruluşlarla da her zaman işbirliği ve dayanışma içerisinde olacağız" dedi.

'BU ŞEHİR HEPİMİZİN'

Canik'in sorunlarını çok iyi bildiklerini ifade eden Sandıkçı, "Biz şehrimizi inşa, gönülleri ihya etmek için yola çıktık. Çalışmalarımızı bu yönde sürdüreceğiz. Bu şehir hepimizin. Biz Canik'e kültür sanattan spora, çevreden şehirleşmeye, yerel kalkınmaya kadar daha birçok konuda ilçemizi marka şehir yapmak için mesai harcayacağız. Canik için bir projesi olan herkese kapımız da, gönlümüz de sonuna kadar açık. Canik halkı hizmetlerin en iyisine ve güzeline layık. Allah hizmet için çıktığımız bu kutlu yolda bizleri muvaffak eylesin" diye konuştu.

BAŞARI DİLEDİLER

Kaymakam Mahmut Halal da, tebrik ettiği Başkan Sandıkçı'ya yeni görevinde başarı diledi. Başkan Sandıkçı'yı haftanın ilk mesai gününde ayrıca İlçe Emniyet Müdürü Hanefi Kabaoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Ercan Eler, İlçe Müftüsü Ali Çebi ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlar da ziyaret ederek yeni görevinde başarı diledi.

adminadmin