Samsun Haber
Giriş Tarihi : 03-01-2018 16:01   Güncelleme : 03-01-2018 16:01

Başkan Sarıcaoğlu; Çalışma Planımızı Muhtarlarımızla Yapıyoruz

​Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, “2018 yılında hız kesmeden yolumuza devam edeceğiz. Çalışma Planımızı Muhtarlarımızla yapıyoruz” ifadelerinde bulundu.

Başkan Sarıcaoğlu; Çalışma Planımızı Muhtarlarımızla Yapıyoruz

Muhtar toplantılarına aralıksız her fırsatta devam eden Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu'nun gruplar halinde yaptığı istişare ve değerlendirme toplantısına AK Parti Kavak İlçe Başkanı Bülent Yüksel, Muhtarlar Derneği Başkanı Niyazi Çelik, SASKİ Müdürü Savaş Gayretli, Fen İşleri Müdürü Ferhan Kodalak, Meclis üyeleri, Daire Birim Amirleri ve Ağcakise, Akbelen, Alagömlek, Atayurt, Azaklı, Bayraklı, Beyköy, Celallı, Çayırlı, Çivril, Divanbaşı, Göçebe, İdrisli, İkizdere, Karaaslan, Karacalar, Karantu, Karayusuflu, Kaya, Kethüda, Mahmutbeyli, Mahmutlu, Muhsinli, Seyitali, Sıralı ve Yeralan mahalleleri muhtarları katıldı. 2017 yılında hava şartları el verdiği süre içerisinde çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini belirten Başkan Sarıcaoğlu, “2018 yılında da çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz” ifadelerinde bulundu.

“Çalışmalarımız Hız Kesmeden Devam Ediyor”

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu; “2017 yılında ilçemize çok ciddi yatırımlar yapıldı. Bu çalışmalarımızın her sene üstüne daha fazla koyarak yolumuza devam ediyoruz. Bugün burada siz değerli muhtarlarımız ile toplanma amacımız bu zamana kadar mahallelerimizde yapılan çalışmaları sunum eşliğinde görmek ve bundan sonra neler yapabilirizi birlikte konuşarak planlamak. Sizler mahallelerinizde bizleri temsil ediyorsunuz. Yapılan tüm çalışmalarda bizlerin olduğu kadar sizlerin de emekleri çok büyük. Tüm muhtarlarımıza katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerinde bulundu.

“Kış Şartlarına Hazırız”

Sarıcaoğlu; “Kavak Belediyesi olarak kış hazırlıklarımızı tamamladık. Ekiplerimiz vardiya sistemine göre 24 saat teyakkuzda olacaklar. Buzlanmaya karşı tuz stokumuzu da yaptık. Bu kış ilçemizde ve kırsal mahallelerimizde herhangi bir sorun olmayacak” dedi.

“Konu Hizmet Olunca Hep Beraber Olalım”

Kavak’ı birlikte yönettiklerini vurgulayan Başkan Sarıcaoğlu konuşmasına şu şekilde devam etti; “İlçemizi hep birlikte yönetiyoruz ve yönetmeye de devam edeceğiz. Konu Kavak ve Kavak’a hizmet olunca biz hepimiz hep beraber olalım. Dayanışmamız ve beraberliğimiz bu zamana kadar nasıl bir uyum içerisinde oldu ise bundan sonrada öyle olsun” ifadelerinde bulundu.

adminadmin