Samsun Haber
Giriş Tarihi : 15-08-2017 15:21   Güncelleme : 15-08-2017 15:21

Başkan Taşçı: Bakan Demircan Bizim Şansımız

Sağlık Bakanı Ahmet Demircan’ı makamında ziyaret eden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Her alanda değişen ve gelişen Atakum İlçesinin, sağlık yatırımlarıyla da güçlenmesi için durmaksızın çalışıyoruz. Sağlık Bakanı Ahmet Demircan bu anlamda bizim için büyük bir şans” dedi.

Başkan Taşçı: Bakan Demircan Bizim Şansımız

Sağlık Bakanı Ahmet Demircan’ı makamında ziyaret eden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Atakum İlçesinde planlanan sağlık yatırımları ve bu yatırımların hayata geçirilebileceği alanlarla ilgili bilgi verdi. Atakum İlçesinin, Karadeniz Bölgesinin vizyon kenti olduğunu söyleyen Başkan Taşçı, “Sağlık Bakanımız Ahmet Demircan’ın da katkılarıyla bu vizyonun daha da genişleyeceğine inanıyoruz. İlçemizi önemli sağlık hamleleri bekliyor” dedi.

DEĞERLENDİRMELERDE BULUNULDU

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Sağlık Bakanı Ahmet Demircan’ı makamında ziyaret etti. Atakum İlçesinde planlanan sağlık yatırımlarının konuşulduğu ziyarette, Başkan Taşçı, Bakan Demircan’a ilçede yatırım yapılabilecek alanlar hakkında bilgi verdi. Atakum İlçesine kazandırılacak olan hastane başta olmak üzere birçok sağlık yatırımıyla ilgili düğmeye basıldığını söyleyen Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, “Atakum İlçesine kazandırmayı planladığımız sağlık yatırımları noktasında çalışma halindeyiz. Bu çalışmalarımız kapsamında ziyaretime gelerek değerlendirmelerde bulunduğumuz Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’nın, ilçeye kazandırılması planlanan sağlık yatırımları noktasındaki özverisi de bizleri son derece mutlu ediyor” diye konuştu.

ATAKUM’DA SAĞLIK ATILIMI

Atakum İlçesinin her yönden gelişmesi ve bu gelişim ile doğru orantılı olarak değişmesi için ciddi bir mücadele içerisinde olduklarını kaydeden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “İlçemizin öncelikli eksikliklerinin giderilmesi için çalışıyoruz. İlçemizin değişen ve gelişen yapısını daha da güçlendirmek için dur durak demiyoruz. Bu kapsamda ilçemizde, devlet imkanlarıyla sağlık hizmeti veren bir hastanenin olmayışı ciddi bir eksiklikti. Bu eksikliğin giderilmesi için başlattığımız girişimler, aldığımız sonuçlar neticesinde önümüzdeki ayın sonlarında Eğitim ve Araştırma Hastanesi Atakum EK Hizmet Binasını ilçemize kazandırmış olacağız. Yetinmiyoruz. Daha kapsamlı ne yapabiliriz diye, Sağlık Bakanımız Ahmet Demircan ile bir araya gelerek olabilecek sağlık yatırımları ve alanlarıyla ilgili bilgilendirmede bulundum. Bütün amacımız, ilçemizin her alanda olduğu gibi sağlık alanında da hızla gelişmesi” dedi.

TAŞÇI’DAN TEŞEKKÜR

Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’ya ziyaretinin anısına bir hediye takdim ederken, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı da, Bakan Demircan’a hayırlı olsun hediyesi verdi. Başkan Taşçı, Bakan Demircan’a Atakum İlçesinde planlanan sağlık yatırımlarından dolayı teşekkür etti.

Recep YAZGANRecep YAZGAN