Samsun Haber
Giriş Tarihi : 22-06-2017 12:29   Güncelleme : 22-06-2017 12:29

Başkan Taşçı: Birlikteliğimiz örnek oluyor

Atakum Kültür ve Eğlence Merkezi'nde kurulan iftar sofrasında buluşan Atakumlular, iftar sonrası 75. Yıl Camiinde gerçekleştirilen Kadir Gecesi Özel Programı'nda dualar ederek geceyi ibadetle geçirdi. Başkan Taşçı, “Ramazan Ayını dolu dolu yaşıyoruz. Birlik ve beraberliğimiz örnek oluyor” dedi.

Başkan Taşçı: Birlikteliğimiz örnek oluyor

Atakum Belediyesi, mahalle iftarları kapsamında Atakum Kültür ve Eğlence Merkezi'nde kurulan iftar sofrasında Mimar Sinan Mahallesi sakinlerini ağırladı. Binlerce kişinin aynı sofrada oruçlarını açtığı iftar buluşmasında konuşan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Ramazan Ayı boyunca gerçekleştirdiğimiz mahalle iftarlarımızda, binlerce hemşerimiz ile aynı sofralarda buluşmanın mutluluğunu yaşadık” dedi.

Ramazan Ayı boyunca farklı mahallelerde gerçekleştirilen iftar buluşmalarından binlerce Atakumluyu aynı sofralarda bir araya getiren Atakum Belediyesi, Atakum Kültür ve Eğlence Merkezinde düzenlenen iftar yemeğinde, Mimar Sinan Mahallesi sakinlerini buluşturdu. İftar yemeğinde konuşan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Ramazan Ayının maneviyatını en yoğun şekliyle yaşamak için, birbirinden güzel ve önemli etkinlikler gerçekleştirdik. Bunların başında da iftar buluşmalarımız geliyor. Her akşam farklı bir mahalleye kurduğumuz dev iftar sofralarında binlerce hemşerimiz ile buluşmanın, aynı lokmalar ile oruçlarımızı açmanın mutluluğunu yaşadık. Allah, birlik ve beraberliğimiz daim eylesin. Atakumlular olarak büyük bir aileyiz. Bu büyük aile, Ramazan Ayını en güzel şekliyle yaşadı. Ramazan Sokağında gerçekleşen etkinliklerimiz, Camilerimizde gerçekleştirdiğimiz dini programlarımız ve mahallelerimizde kurduğumuz dev iftar sofralarımızla, dolu dolu bir Ramazan Ayı geçiriyoruz” diye konuştu.

Atakum Kültür ve Eğlence Merkezi'nde binlerce Atakumlunun buluştuğu iftar yemeği sonrasında 75. Yıl Camiinde gerçekleştirilen Kadir Gecesi Özel Programına katılan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, cami çıkışı vatandaşlara lokma ve lokum dağıttı. Kur’an-ı Kerim Okuma Yarışması Türkiye Birincisi Mustafa Özyılmaz’ın sesinden Kuran-ı Kerim dinleyen vatandaşlar, ilahi grubunun seslendirdiği ilahilerle,maneviyatı yüksek bir gece yaşadı. Başkan Taşçı, Kadir Gecesi Özel Programının ardından, 75. Yıl Camii bahçesinde bulunan çay ocağında, vatandaşlarla uzun süre sohbet etti. Kendisine iletilen önerileri ve talepleri dinleyen Başkan Taşçı, sık sık not aldı.

adminadmin