Samsun Haber
Giriş Tarihi : 25-04-2017 13:56   Güncelleme : 25-04-2017 13:56

başkan taşçı: çalışmalarımızı hızlandırıyoruz

Atakum Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek olan yaz çalışmaları öncesinde mahalle muhtarlarıyla buluşan Başkan Taşçı, “Hava şartlarını en iyi şekilde değerlendirip, yaz ayları boyunca kapsamlı bir çalışma programı gerçekleştireceğiz. Çalışmalarımızı daha hızlı hale getireceğiz” dedi.

başkan taşçı: çalışmalarımızı hızlandırıyoruz

Havaların ısınmaya başlamasıyla birlikte ilçede kapsamlı bir yaz çalışması başlatmaya hazırlanan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, mahalle muhtarlarıyla buluşarak bu çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Yalı Kafe’de düzenlenen toplantıda, mahalle muhtarlarından mahalleleriyle ilgili öncelikli eksikliklerini dinleyen, gerçekleştirilecek çalışmaların kapsamları hakkında bilgi veren Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Rutin belediyeciliğin önemli çalışmalarının daha hızlı yapılabilmesi için, hava şartları noktasında yaz aylarını iyi değerlendirmek gerekiyor. Bu noktadan hareketle Mayıs ve Eylül ayları arasında çalışmalarımızı çok daha hızlı şekilde sürdüreceğiz. Bunu yaparken de önceliğimiz, mahallelerimizin öncelikli eksikleridir. Bu eksiklerin tespiti ve sorunların giderilmesi noktasında mahalle muhtarlarımız ile sık sık buluşuyor, fikir alışverişinde bulunuyoruz. Yaz çalışmaları öncesinde de gerçekleştirdiğimiz bu toplantı ile muhtarlarımız ile çalışmalarımızı masaya yatırdık. Belediye ve muhtar birlikteliğinin en güzel örneklerini, Atakum İlçesinde ortaya koyuyoruz. Bu birliktelik, beraberinde birçok önemli çalışmayı ve projeyi getiriyor” diye konuştu.

Muhtarlarla birlikte, haritalar üzerinde mahalleleri inceleyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, kendisine yöneltilen önerilerle ilgili olarak sık sık not aldı. Belediyecilik hizmetleri ve mahallelerde gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili olarak muhtarların görüşünü alan Başkan Taşçı, “Muhtarlarımız ile sıkı bir diyalog halindeyiz. 56 mahallemizin tamamına ulaşmak ve birbirinden önemli belediyecilik hizmetlerimizle buluşturmak için dur durak demeden çalışıyoruz” şeklinde konuştu. Mahalle muhtarları, mahallelerinde tamamlanan ya da sürdürülen çalışmalarla ilgili görüşlerini belirterek, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’ya teşekkür etti.

adminadmin