Samsun Haber
Giriş Tarihi : 21-01-2017 09:31   Güncelleme : 21-01-2017 09:31

Başkan Taşçı, Eğitime Her Zaman Destekçiyiz

Kurupelit İlkokulunda gerçekleştirilen karne törenine katılan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Çocuklarımızın eğitimlerini en iyi şekilde almaları için üzerimize düşen ne varsa yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz” dedi.

Başkan Taşçı, Eğitime Her Zaman Destekçiyiz

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Kurupelit İlkokulunda gerçekleştirilen karne törenine katılarak, minik öğrencilere karnelerini dağıttı. Atakum Kaymakamı Ali Bakoğlu ve Atakum İlçe Milli Eğitim Müdürü Turan Coşkun ile birlikte katıldığı törende miniklere çeşitli hediyeler veren Başkan Taşçı, velilerle de uzun süre sohbet etti.

Eğitime ve eğitimciye her zaman destekçi olduklarını söyleyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, yaptığı konuşmada okumanın önemine dikkat çekerek, “Ülkemiz hızlı bir şekilde gelişiyor. Bu gelişimin en önemli etkenlerden birisi de muhakkak ki okumaktır. Çocuklarımızın eğitimlerini en iyi şekilde almaları, okuyup ülkelerine ve milletlerine hayırlı evlatlar olmaları için üzerimize düşen ne varsa yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz” diye konuştu.

Atakum Kaymakamı Ali Bakoğlu ise konuşmasında çocuklara tatili iyi değerlendirmelerini söyleyerek, “Sömestr tatilini en iyi şekilde değerlendirin. Gezin, eğlenin ama mutlaka günde en az bir saat de olsa kitap okuyun. Kitap okumayı bir alışkanlık haline getirin” dedi. Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, konuşmaların ve karne dağıtım töreninin ardından miniklere çeşitli hediyeler verdi. Velilerle de uzun süre sohbet eden Başkan Taşçı, kendisiyle fotoğraf çekinmek isteyen öğrencilerle bol bol hatıra fotoğrafı çekindi.

 

adminadmin