Samsun Haber
Giriş Tarihi : 23-06-2017 10:11   Güncelleme : 23-06-2017 10:11

başkan taşçı, şehit anası ağlarken…

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Samsunlu Piyade Uzman Çavuş Şuayip Şiltepe’nin şehit olduğu haberinin gelmesi üzerine Taflan Sosyal Tesislerinin açılışını ve iftar buluşmasını ertelediklerini, “Ülkemizde, şehrimizde bir ana, şehit olan evladına gözyaşı dökerken, biz açılış programı yapamayız!” sözleriyle duyurdu.

başkan taşçı, şehit anası ağlarken…

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Samsun’a gelen şehit haberi üzerine, bugün gerçekleştirilmesi planlanan Taflan Sosyal Tesislerinin açılışını ve Taflan Mahalle İftar Buluşmasını ertelediklerini duyurduklarını söyledi. Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan ve AK Parti Samsun Milletvekillerinin katılımıyla yapılması planlanan, bölge halkının da heyecanla beklediği açılış programı, Bitlis'in Tatvan İlçesinden gelen, Samsunlu Piyade Uzman Çavuş Şuayip Şiltepe’nin şehit olduğu haberi üzerine ertelendi.

Erteleme kararını ilk olarak gecenin ilerleyen saatlerinde sosyal medya hesapları üzerinden duyuran Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Yüreğimiz bu kadar yanmışken ve şehrimizde bir ana, şehit olan evladına gözyaşı döküyorken, bizim böyle bir açılış programı gerçekleştirmemiz mümkün” değil sözleriyle gerekçesini açıkladı.

Başkan Taşçı, Facebook hesabı üzerinden şu paylaşım ile erteleme kararını ve gerekçesini paylaştı;

ACI KAYBIMIZ NEDENİYLE...

Şehrimize gelen şehit cenazesi nedeniyle bugün gerçekleştirmeyi planladığımız Taflan Sosyal Tesislerinin açılışını ve Taflan Mahalle İftar Buluşmasını iptal ettik. Yüreğimiz bu kadar yanmışken ve ülkemizde, şehrimizde bir ana, şehit olan evladına gözyaşı döküyorken, bizim böyle bir açılış programı gerçekleştirmemiz kabul edilemezdi. Açılışımızı ve mahalle buluşmamızı ileri bir tarihe erteledik. Milletimizin başı sağolsun.

adminadmin