Güncel
Giriş Tarihi : 22-05-2014 09:24   Güncelleme : 22-05-2014 09:24

BAŞKAN TAŞÇI SORDU, ÖĞRENCİLER YANITLADI

Sosyal Bilgiler dersi için Atakum Belediyesi'ne gelen ÖMÜ Vakfı Koleji ve Hüseyin avni Asal Okulu öğrencilerine ev sahipliği yapan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, bu kez öğrencilere,"Siz başkan olsaydınız neler yapardınız" diye sordu.

BAŞKAN TAŞÇI SORDU, ÖĞRENCİLER YANITLADI
Çeşitli okullardan gelen öğrenciler, İnsanlar ve Yönetim Ünitelerinin, "Belediyemiz" konusunu yerinde görmek ve öğrenmek için Atakum Belediyesi'ne  gelerek Başkan Taşçı'ya çeşitli sorular yönelttiler. Özellikle parkların güvenliği ve su oyunları parkı ile ilgili ilgi istekler içeren soruların çokluğunu karşısında Başkan Taşçı, " Sizin ve büyüklerinizin kullanması için bir aqua park yapacağım. Parklarımıza da birer zabıta kulübesi koyarak, burada güvenliği sağlamaya çalışacağız. Böylece güven içerisinde rahatsız edilmeden oyun oynayabileceksiniz." dedi.

Kendisi de minik öğrencilere ,"Siz belediye başkanı olsanız ne yapardınız?" şeklinde bir soru yönelten Atakum Belediye başkanı İshak Taşçı'ya öğrenciler, " Atakum, güzel bir yer, buraya güzel hizmetler olur. Halka hizmet vermek çok hoş bir davranış olurdu. Belediye büyük bir yer, geliri de büyüktür. O gelirle halka her şey yapılabilir" diye cevap verdiler. Başkan Taşçı'da,"Biz de Atakumluya hizmet için aday olduk ve seçildik. Halka en iyi,en güzel  hizmeti vermek için çabalıyoruz" diye konuştu.
                               
adminadmin