Samsun Haber
Giriş Tarihi : 28-08-2017 13:52   Güncelleme : 28-08-2017 13:52

Başkan Taşçı: Sporda Da Karadeniz’in Yıldızıyız

​Atakum Belediyespor Kulübü bünyesinde 200’ü lisanslı olmak üzere, yaz okullarıyla birlikte 2 bin 500 sporcuya hizmet verdiklerini ifade eden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Gençlerimizin spora kazandırılması noktasında çok büyük emek sarf ediyoruz” dedi.

Başkan Taşçı: Sporda Da Karadeniz’in Yıldızıyız

Her yıl gerçekleştirdiği yaz spor okulları çalışmaları ile çok sayıda sporcuya farklı spor dallarında eğitim veren Atakum Belediyespor Yaz Okullarına bu yıl da vatandaşların büyük ilgi gösterdiğini ifade eden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Atakum Belediyespor ilçemizin Karadeniz'de bir spor yıldızı olduğunu göstermiş oldu. Gençlerimizin spora kazandırılması noktasında çok büyük emek sarf ediyoruz. Bunun da meyvelerini alıyoruz. Bu başarılar bizi fazlasıyla mutlu ediyor. İlçe halkımızın da spora katılımı ve katkısı oldukça iyi. İlçedeki bu genç sporcularımızın başarısı gelecek kuşaklara örnek olacaktır diye düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

2 BİN’DEN FAZLA SPORCU

Sporda aldıkları başarıları değerlendiren Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "Atakum Belediyespor son bir yılda futbol hariç 8 branşta 103 madalya kazandı ilçemizin yüzünü güldürdü. Atakum Belediyespor futbol takımı da süper amatörde şampiyon olarak bu yıl BAL Ligine yükseldi. Atakum Belediyesi futbolda da profesyonelliğe her geçen gün biraz daha yaklaşıyor. Futbolla birlikte Atakum Belediyespor'da 13 branş bulunuyor. Her yaz 2500 sporcuya hizmet veriyoruz. Bu da Atakum Belediyespor ailesinin ne kadar büyük olduğunu gösteriyor. Gençlerimizin kötü alışkanlıklardan korunması, olumsuz şartlar içine çekilmesini engellemek adına en önemli etkenlerden birisi de muhakkak ki spordur. Geleceğimizin mimarı çocuklarımızın, hem fiziksel hem de zihinsel gelişimi adına da önemsediğimiz sportif faaliyetlerimizi daha da kapsamlı bir şekilde sürdüreceğiz. İnşallah Atakum Belediyesi, sporda Karadeniz'in yıldızı olarak parlamaya devam edecektir" dedi.

adminadmin