Samsun Haber
Giriş Tarihi : 23-08-2017 12:27   Güncelleme : 23-08-2017 12:29

Başkan Taşçı’dan Hoşgeldin Bebek Hediyesi

Geçtiğimiz yıl başlattıkları ‘Hoşgeldin Bebek’ uygulamasıyla, ilçede dünyaya gelen bebeklere ilk hediyeyi Atakum Belediyesinin verdiğini söyleyen Başkan Taşçı, “Atakumlu olma ayrıcalığıyla doğan bebekler ‘Hoşgeldin Bebek’ uygulamamız ile bu farkı ilk günden hissediyor” dedi.

Başkan Taşçı’dan Hoşgeldin Bebek Hediyesi

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’nın öncülüğünde, ilçede dünyaya gelen bebekler için hazırlanan ‘Hoşgeldin Bebek’ hediye paketleri, ailelerin evlerine gerçekleştirilen ziyaretlerle teslim ediliyor.

ATAKUMLU DOĞMAK AYRICALIKTIR

Hoşgeldin Bebek uygulamasını, bebeklerin dünyaya Atakumlu olma ayrıcalığıyla gelmiş olmanın farkını ilk günden hissedebilmeleri için başlattıklarını ifade eden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Atakum ilçesi, eşsiz doğası ve muhteşem yaşam alanlarıyla Türkiye’nin parlayan yıldızı. Atakumlu olarak dünyaya gelen bebekler, bu güzellikler içerisinde doğuyor. Bizler de Atakum Belediyesi olarak ilçemizde dünyaya gelen her bebekte ayrı bir mutluluk hissediyoruz. Sosyal belediyecilik anlayışımız gereği başlattığımız ‘Hoşgeldin Bebek’ uygulamasıyla bebeklerimizin ilk hediyesini ailelerine biz takdim ediyoruz” diye konuştu.

ONLAR İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Atakum’u büyük bir aile olarak gördüğünü her fırsatta dile getiren Başkan İshak Taşçı, “Atakum Belediyesi Özgecan Kadın Koordinasyon Merkezimiz öncülüğünde sürdürdüğümüz uygulamamız ile 2017 yılbaşından bugüne kadar, yaklaşık 400 kız, 250 erkek olmak üzere 650 yeni doğan bebeğin ailelerine hediye paketleri ulaştırıldı. Ailelerin bu hoş sürpriz karşısında yaşadıkları heyecan bizleri mutlu ediyor. Dünyaya gelen her bebeği ailemizin yeni bir ferdi olarak düşünüyor ve sevinç yaşıyoruz. Atakum Belediyesi olarak dünyaya gözlerini açan o bebeklerin, yarınlarında daha da güzel bir Atakum’da yaşayabilmeleri için var gücümüzle çalışıyoruz. Bütün projelerimizi, çalışmalarımızı bu doğrultuda gerçekleştiriyoruz” şeklinde konuştu.

adminadmin