Samsun Haber
Giriş Tarihi : 17-01-2017 10:08   Güncelleme : 17-01-2017 10:08

Başkan Togar, Ak Gençlik İle Gurur Duyuyorum

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar Sevgi tekkesi sosyal tesislerinde düzenlenen programda AK Parti İlçe Gençlik Kolları ile bir araya geldi.

Başkan Togar, Ak Gençlik İle Gurur Duyuyorum

Tekkeköy Belediyesi Sevgi tekkesi sosyal tesislerinde düzenlenen toplantıya Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, AK Parti Tekkeköy İlçe Başkanı Yusuf Güngör, Samsun İl Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe, Tekkeköy İlçe Gençlik Kolları Başkanı Recep Bozbaş ile AK Parti Gençlik Kolları üyeleri ve mahalle temsilcileri katıldı.

 AK Parti Tekkeköy ilçe gençlik kollarında mücadele eden gençlerle gurur duyduğunu ifade eden Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, ‘‘Ülkemizin üzerinde oynanan kirli oyunları en güzel şekilde herkese anlatan, gelecek aydınlık yarınlar için dur durak bilmeden gece gündüz bizlerle koşturan gururumuz AK Parti gençliğiyle düzenlenen programda bir araya gelerek istişareler de bulunduk. Bizlere ve teşkilatlarımıza en büyük gücü sağlayan yegane kuvvet hiç şüphesiz gençlerimizdir. Aktif, dinamik ve çağın bilgi beceri birikimiyle donanmış AK gençlerimiz aynı zamanda yarınlarımıza da ışık oluyor. Belli aralıklarla düzenlemiş olduğumuz programlarla ilçe gençlik kollarında yer alan gençlerimiz ile bir araya gelerek gençlerimiz için yapılan çalışmalar ile yapılacak ve planlanan projeler hakkında fikir alış verişinde bulunuyoruz. Onların isteği çerçevesinde projeler hayata geçirdiğimizde gerçek manada istenen verimi de almış oluyoruz. AK Gençlik her zaman birlik beraberlik içinde hareket ederek ilçesinde, ilinde ve ülkesinde meydana gelebilecek her türlü iç ve dış tehdide cevabını vermiştir. 15 Temmuz gecesi bunun en güzel göstergesidir. Vatanı, millet ve bayrağı için tanklara tüfeklere göğüs geren bu gençlik var olduğu sürece bizler daha güvende hareket edebileceğiz. Bugün olduğu gibi bugünden sonrada yarınlarımızın asıl sahibi gençlerimiz ile omuz omuza daha onlarca adından söz ettirecek başarıya birlikte ulaşacağız’’ şeklinde konuştu. 

adminadmin