Samsun Haber
Giriş Tarihi : 26-07-2018 14:45   Güncelleme : 26-07-2018 14:45

Başkan Togar, Şehrimizi Ve Ülkemizi Geleceğe Taşıyoruz

Başkan Togar, Şehrimizi Ve Ülkemizi Geleceğe Taşıyoruz

24 Haziran seçimleri sonrası Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile Türkiye’nin refah seviyesinin daha da yükseleceğine dikkat çeken Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, “Artık yeni sisteme adapte olmaya başladık. Önümüzdeki süreçte her şey daha güzel olacak” dedi.

 Başkentte bir dizi görüşme gerçekleştiren Tekkeköy Belediye Başkanı Togar, Ankara’da AK Parti Çevre Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, AK Parti Ankara Milletvekili Hacı Turan, AK Parti Samsun Milletvekilleri Yusuf Ziya Yılmaz ve Orhan Kırcalı, İstanbul Milletvekili Akif Çağatay Kılıç ile MHP Grup Başkan Vekili Samsun Milletvekili Erhan Usta’yı ziyaret etti.

Yeni Sistemin İlk Milletvekilleri

24 Haziran seçimleri sonrası Meclis’te yemin ederek yeni sistemin ilk Milletvekilleri olarak görevlerine başlayan Milletvekillerini ziyaret eden Başkan Togar, “Milletvekillerimize yeni dönem Meclis çalışmalarında başarılar diliyorum. Rabbim millete hizmet yolundaki bu önemli görevlerinde milletvekillerimizin yar ve yardımcısı olsun” dedi.

HİZMET RÜZGARI DEVAM EDİYOR

Hizmetlerin katlanarak artacağı yeni bir dönemin start aldığına vurgu yapan Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, “Artık Türkiye hak ettiği noktadaki yerini almaya hazır. Bundan böyle bölgede söz sahibi bir ülke olarak tüm dünya bizi takip edecek. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde 2023, 2053, 2071 hedeflerimize emin adımlarla ilerliyoruz. Yeni sistem ile birçok engel tarihe karıştı. Şimdi yeni Türkiye olarak koşma zamanı. Yerelden genele hizmetlerimiz kat kat artacak.

DİYALOGLARIMIZ SÜRECEK

Başkent ile ilişkilerin büyük hizmetlerin ve projelerin hayat bulmasında önemli yer tuttuğuna değinen Togar, “Özellikle birçok önemli projemizi Başkent ile olan karşılıklı görüşmelerimiz ve istişarelerimiz sayesinde hayata geçirdik. Yerel yöneticilerin başarısının önemli dayanağı koordineli ve uyumlu çalışmanın olduğunu çok iyi biliyoruz. Bu nedenle her zaman Genel Merkezimiz, Milletvekillerimiz ve Bakanlarımız ile devamlı istişare ve bilgi alışverişi çerçevesinde projelerimizi gerçekleştiriyoruz” dedi.

Yeni dönemdeki yapılacak olan yatırımlar için fikir alışverişinde de bulunan Başkan Togar, Ankara’daki ziyaretlerin anısına milletvekillerine çeşitli hediyeler takdim etti.

adminadmin