Samsun Haber
Giriş Tarihi : 28-02-2017 15:45   Güncelleme : 28-02-2017 15:45

Başkan Togar Tekkeköy ‘Evet’ Demeye Hazır

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, ‘‘Ülkemizi, şehrimizi ve ilçemizi, halkımızdan aldığımız güç ile daha da ileri taşıyacağız’’ dedi.

Başkan Togar Tekkeköy ‘Evet’ Demeye Hazır

Her hafta çözüm merkezinde vatandaşlarla Halk Gününde bir araya gelen Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, bu hafta da çözüm merkezinde Tekkeköylülere kulak vererek vatandaşlarının istek, öneri ve talepleriyle tek tek ilgilendi. Ayrıca Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemi hakkında vatandaşları bilgilendiren Başkan Togar güçlü Türkiye için ‘EVET’  istedi.

Togar ‘Geleceğimiz için EVET’

Ülkenin yarınları ve geleceği için çok önemli bir sürece girildiğine dikkat çeken Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, ‘‘Ülkemizin, milletimizin, yarınlarımızın ve çocuklarımızın geleceği için ‘EVET’ diyeceğiz. Referanduma sayılı günler kaldı. Süreç esnasında Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini halka iyi anlatmalıyız. Ülkemizin tamamını topyekun ilgilendiren böylesi hassas konularda halkı aydınlatmak ve bilinçlendirmek en büyük görevimiz olacak. Bu nedenle gece gündüz 7/24 mesai saati gözetmeden çalışmalı ve geleceğimiz için, aydınlık yarınlarımız için yeni Türkiye için en doğru kararların alınmasına millet adına aracı olmalıyız. Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini halka anlatmak için kollarımızı sıvayarak, bizler yine ilk günkü aşkla ve heyecanla çalışmalarımıza başladık. 15 Temmuz sürecinden sonra yaşanan olaylar yeni anayasanın bir an önce yapılması ve çift başlılığı ortadan kaldırmak adına daha özgür bir Türkiye için gerekliliği ortaya koydu. Yine geçmiş zamanlardaki koalisyon hükümetleri, darbeler  ve Ülkenin başından geçen ekonomik buhranlar Cumhurbaşkanlığı Hükümet sisteminin ne kadar önemli ve gerekli olduğunu gösteriyor. Yeni sistem ile birlikte seçimden mutlaka tek başına iktidar çıkacak. Siyasi istikrar kalıcı hale gelecek. Hükümet kurulmama sorunu olmayacak. Hükümete güvenoyunu millet verecek. Geçmişte yaşanılan onlarca olay ve siyasi çalkantı ile 15 Temmuz süreci hükümet sisteminin değiştirilmesi gerektiğinin en büyük işaretleri olarak görünüyor. Bizler ilçe teşkilatımız ve vatandaşlarımız ile birlikte dur durak bilmeden tüm enerjimiz ile 16 Nisan gününe kadar çalışarak Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemi için ‘EVET’ isteyeceğiz. 17 Nisan günü inşallah ülkemizin önündeki tüm engeller kaldırılarak yeni Türkiye’ye hep birlikte merhaba diyeceğiz" ifadelerini kullandı.

 

adminadmin