Samsun Haber
Giriş Tarihi : 28-03-2019 15:39   Güncelleme : 28-03-2019 15:44

Başkan Togar; Yalancının Mumu Sandıkta Söner

Başkan Togar; Yalancının Mumu Sandıkta Söner

Tekkeköy Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Tekkeköy Belediye Başkan Adayı Hasan Togar, üç farklı mahallede yaptığı açık hava toplantılarında, “Biz her şeyi ilçemiz halkıyla birlikte halkımızın isteği doğrultusunda hayata geçirdik. Her konuda bize destek olan halkımızın desteğini asla ve asla boşa çıkartmadık” diyerek, Tekkeköy Halkının yüreğine her zaman güvendiğini söyledi.

YALANCININ MUMU SANDIKDA SÖNER

Cumhur İttifakı Tekkeköy Belediye Başkan Adayı Hasan Togar, Tekkeköy’ün artık eski Tekkeköy olmadığını anlamayanların olduğunu üzülerek gördüğünü belirterek, “Biz bambaşka bir Tekkeköy için yola çıktık. Unutulan bir Tekkeköy vardı. Burada yaşadığımızı bile unutmuştu koca bir şehir. Tekkeköy Halkı bunun sıkıntısını çok yaşadı. Biz artık başkaları makam sahibi olsun diye oy kullanmıyoruz. Biz artık birileri egolarını tatmin etsin diye de oy kullanmıyoruz. Biz oyumuzu Tekkeköy için, Tekkeköy Halkı için, gençler için, kadınlar için, iş için, aş için, fabrika için, hastane için, Üniversite için ve güçlü yarınlarımız için kullanıyoruz. Tekkeköy’de yaşamayan, Tekkeköylüyle iç içe olmayanlar bunu anlamaz. Bunu bilmez. Onların ellerinde olan tek şey yalan, tek şey iftira, tek makam ve mevki aşkı. Bu yalanların ve yalancıların mumu ise 31 Martta sandıkta sönecek. Çünkü Tekkeköy Halkı birinin ve birilerinin değil kendi geleceğini düşünerek oy kullanacaktır” diye konuştu.

İTTİFAKLAR GÖNÜLLERDE KURULUR MASADA DEĞİL

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, siyaseti kendi çıkarları için bir araç olarak kullananları Tekkeköy Halkının affetmeyeceğinin altını öncemle çizdiği konuşmasında, “ Ben bu yola sadece ve sadece Tekkeköylülere güvenerek çıktım. Ve tek amacım onlara hizmetkâr olmaktı. Doğduğum, sokaklarında oyunlar oynadığım, çalıştığım, eşimin dostumun, ailemin ve sevdiklerimin yurdudur Tekkeköy. Burası bizim için vatandır. Vatan ise taşıyla toprağıyla, yaşayan her bir bireyiyle kutsaldır. İşte Cumhur İttifakı bu duygu ve düşüncelerle kurulmuştur. Diğerleri gibi masada değil. Bana göre ülkemizin en güzel yeridir Tekkeköy. Ben bu duygularda olan her bir Tekkeköylü kardeşim ve büyüğümün sandıklarda kendi geleceği için gereğini yapacağını biliyorum. Biz birleşelim, bir araya gelelim, bir olalım diye uğraştıkça, birileri tam aksine istikamette gidiyor. İlk günden bu yana söyledim ve söylemeye devam edeceğim. Tekkeköy Halkı ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile kurulan bir gönül bağı var. Bunu kimse bozamaz” şeklinde konuştu.

adminadmin