Samsun Haber
Giriş Tarihi : 17-04-2017 15:57   Güncelleme : 17-04-2017 15:57

Başkan Togar’dan Referandum Teşekkürü

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Türkiye genelindeki seçim sonuçlarının yanında İlçe genelinde referandum sonuçlarının yüzde 64 oranında "evet" çıkması üzerine ilçe halkına teşekkür etti.

Başkan Togar’dan Referandum Teşekkürü

Tekkeköy, referandum sonuçlarının açıklanmasının ardından vatandaşların kutlamaları ile adeta bayram alanına döndü. İlçe merkezinde ve Kutlukent eski hizmet binası önünde toplanan Tekkeköy’lüler bayraklar ellerinde, tezahüratlar ve havai fişekler eşliğinde referandum sonuçlarını kutladılar.

Togar, ‘Vatandaşlarımız vatandaşlık görevlerini yerine getirmiştir’

Aziz milletin vatandaşlık görevini yerine getirdiği demokrasinin bayramı olan önemli bir seçimi daha geride bırakmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, "Ülkemizi aydınlık yarınlara taşıyacak olan, çift başlılığı ve krizleri ortadan kaldıracak istikrarımız ve istikbalimiz açısından büyük önem taşıyan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi, halkımız tarafından kabul edilmiştir. Bu referandum sonucu itibarı ile kazanan Türkiye’dir, Milletimiz’dir. Ülkemiz için hayati bir önem taşıyan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi oylamasından yüzde 51.4 evet çıkması, büyük Türkiye'nin önündeki tüm engellerin kalktığının büyük bir göstergesidir. Darbeler ve koalisyonlar artık tarihe karışmıştır. 15 Temmuz'da tarihin en büyük hainliğiyle karşı karşıya kaldığımız kalleş kalkışmayı gerçekleştirenlere, ülkemizin gelişmesini engellemek isteyen iç ve dış güçlere ve onların içimizdeki uşaklarına, ülkemizde bugün kriz bekleyenlere, yüce milletimiz en güzel cevabı yine sandıkta kendi hür iradesi ile vermiştir. Yüce milletimiz; Tek Vatan, Tek Bayrak, Tek Millet ve Tek Devlet diyerek her zamankinden daha fazla bir birine sarılarak, milli birliğine ve iradesine sahip çıkmıştır.

Başkan Togar, Tekkeköy halkına teşekkür etti

Tekkeköy halkının her zaman olduğu gibi yine üzerine düşeni en güzel şekilde yerine getirdiğini dile getiren Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, ‘‘Referandumda % 64 oy oranı ile gür bir sesle ‘EVET’ diyen Tekkeköy'e, sivil toplum örgütlerimize, muhtarlarımıza, meclis üyelerimize, AK Parti İl ve ilçe teşkilatlarımıza seçim boyunca gece gündüz canla başla çalışan ve emek harcayan herkese en kalbi duygularımla teşekkür ederim. Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi ülkemize hayırlı olsun’’ dedi.

adminadmin