Samsun Haber
Giriş Tarihi : 13-03-2018 12:20   Güncelleme : 13-03-2018 12:20

Başkan Tok; Başarının Anahtarı Çalışanın Mutluluğunda

Yeni Taşeron Yasası ile kadroya girecek personeller için son aşama olan mülakat sınavı belediyeler arasında yine ilk olarak İlkadım Belediyesinde gerçekleştirilirken personele seslenen Başkan Tok; “Şimdi belediyemizde bulunduğumuz görevlerde daha azimli ve çok çalışarak Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür etme zamanı” dedi.

Başkan Tok; Başarının Anahtarı Çalışanın Mutluluğunda

Yeni Taşeron Yasası sonrası belediyelerde yaşanan büyük heyecan ve sevincin ardından üç aşamada gerçekleşecek olan işlemlerin son aşaması olan mülakat sınavı İlkadım Belediyesi tarafından gerçekleştirilmeye başladı. 3 gün sürecek sınav sürecinin ilk günü İlkadım Belediyesi Yıldırım Çınar Kültür Merkezinde İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok’un katılımı ile İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe’nin de bulunduğu sınav komisyonu tarafından gerçekleştirildi. Komisyonda ayrıca İlkadım Belediyesi Başkan Yardımcısı Erol Köroğlu, Mali Hizmetler Müdürü Ahmet Metin Aksakal, Destek Hizmetleri Müdürü Davut Candan, İnsan Kaynakları Müdürlüğü Şefi Ramazan Vanlı ve Gazi İmar Şirket Müdürü Şeref Çalış hazır bulundu.

“ÇOK ÇALIŞARAK TEŞEKKÜR EDECEĞİZ”

Sınava giren personele başarı dileklerini ileten İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, bu yasanın yeni bir dönem başlattığının altını çizerek yeni dönemde daha çok çalışmak gerektiğini vurguladı. Tok;  “İlkadım Belediyesi çalışanlarıyla büyük bir aile olmayı başardığımız örnek bir çalışma ortamına sahip. İlkadım’da gerçekleştirdiğimiz başarılı proje ve hizmetlerin arkasında da  bu aile ortamımız var. Ama daha yapacak işimiz olduğunu biliyoruz. Yeni dönemde bizlere bu sosyal hakları sağlayan başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Jülide Betül Sayan ve Bakanlık çalışanlarına, çok daha fazla çalışarak, vatandaşımıza hizmetin en iyisini götürerek teşekkür edeceğiz” diye konuştu.

“MUTLULUK BAŞARIYI GETİRİR”

Personel tarafından büyük ilgi ile karşılanan ve dakikalarca alkışlanan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok bu mutlu ailenin bir ferdi olmaktan mutluluk duyduğunu belirterek sözlerine devam ederken;  “Benim yönetim anlayışımda personelin refahının en yüksekte olması gerektiği var. Bu düşüncelerle imkânlar dâhilinde personelime her zaman en iyi şartları sağlamayı görev edindim. Çünkü biliyorum ki başarının anahtarı çalışanımızın mutluluğundadır. Bu sınavında hayırlara vesile olmasını diliyor ve hepinize başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

adminadmin