Samsun Haber
Giriş Tarihi : 15-12-2017 08:53   Güncelleme : 15-12-2017 08:53

Başkan Tok, Gençlerle başbaşa…

​İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, İstiklal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 10-G Sınıfı öğrencilerini belediyede ağırladı.

Başkan Tok, Gençlerle başbaşa…

Öğrencilerin mesleki ve teknik alanda iş hayatına hazırlamak amacıyla öğretmenler nezaretinde İlkadım Belediyesi’ne yapılan ziyarette Başkan Erdoğan Tok, Öğrencilerle Gazi Hizmet Binası’nda bir süre görüştü.

Öğrencilerle samimi ve sıcak bir diyalog kuran İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, belediye olarak çocuk ve gençlere yönelik yapılan çalışmalar ve hizmetlerden bahsetti.

“ÇOCUK VE GENÇLERE BÜYÜK HİZMETLER YAPTIK”

İlkadım Belediyesi olarak çocuk ve gençlere çok büyük yatırımlar yaptıklarını anlatan Başkan Tok, Samsun nüfusunun yüzde 30’unu oluşturan İlkadım’ın genç bir nüfusa sahip olmasından ötürü yatırımların büyük kısmını çocuk ve gençlere ayırdıklarını ifade etti.

“TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK GENÇLİK MERKEZİ’Nİ KAZANDIRDIK”

Gençlerin ve çocukların eğitiminden, sportif ve sosyal yaşantılarına dokunan birçok hizmeti hayata geçirdiklerini kaydeden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok,  “Çatalarmut Mahallesi’nde belediyemizin eski şantiyesinde Türkiye’nin en büyük Gençlik Merkezi’ni gençlerin istifadesine ve hizmetine sunduk. Eğitim, spor ve sosyal alanlarda çocuklarımızın yaşantılarına katkı sağlamak amacıyla mahallerde yapılan çocuk parkı ve halı saha yatırımlarımızı hayata geçirdik.” dedi.

“GELECEK SİZİN ELLERİNİZDE…”

Belediye olarak yarınlarımızın teminatı gençlerin eğitimini çok önemsediklerinin altını çizen Başkan Tok,  “Geleceğin mutlu, kalkınmış ve huzurlu Büyük Türkiye’si çocuklarımızın ve gençlerimizin çok iyi eğitilmesine,  geleceğe çok iyi şekilde hazırlanmalarına bağlıdır. Sizler bizim geleceğimiz ve yarınlarımızsınız. Bu nedenle eğitime her fırsatta desteğimizi sürdürüyoruz. İlçemizdeki okulların bakım, onarım ve tadilatlarını yaptırıyoruz. Sağlıklı bir yeni nesil için elimizden gelen çabayı sarf ediyoruz. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızı ne kadar iyi yetiştirebilirsek ülkemizin yarınları da o kadar aydınlık olacaktır.” diye konuştu.

 

adminadmin