Samsun Haber
Giriş Tarihi : 21-12-2016 09:15   Güncelleme : 21-12-2016 09:15

Başkan Tok; Gücümüzü Halktan Alıyoruz

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Derebahçe Sosyal Tesisi Düğün Salonunda belediye personeli ile bir araya geldi.

Başkan Tok; Gücümüzü Halktan Alıyoruz

Samsun Haber - Fen İşleri, Temizlik İşleri ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü personeli ile bir arada olan Başkan Tok, çalışanına birlik ve beraberlik mesajları vererek belediyecilikte ekip anlayışına ve aidiyet duygusuna vurgu yaptı.

Çok Önemli İşler Yaptık

Belediyeciliğin rutin hizmetlerini olan temizlik, yok, park ve bahçe hizmetlerini yürüten personelin asli vazifelerini getiren hizmet neferleri olduğunu söyleyen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, 2, 5 yılda belediye olarak çok önemli işlere imza attıklarını ifade etti.

Rekor hizmetler

Son bir yılda Fen İşleri Müdürlüğü’nün çalışmalarıyla her mahalleye hizmet götürdüklerini anlatan Tok, 2016 yılında 33 bin 340 kilometrekare sathı kaplama, 40 bin metrekare beton kaldırım,10 bin kilometre yeni yol açma, 42 bin ton asfalt, 41 bin 500 metrekare parke taş hizmeti yapıldığını, Okul ve camilerde de 871 bin TL değerinde yatırım gerçekleştirdiklerini anlattı.

Size Çok Büyük Görevler Düşüyor

Çağın gerektirdiği teknolojik gelişmeleri belediyeye entegre ettiklerini belirten Başkan Tok, “Temizlik bizim rutin hizmetlerimiz içerisinde en çok önem verdiğimiz çalışmalarımız başında yer alır. Yol ve park ve bahçe  gibi diğer rutin hizmetlerin bir veya birkaç gün gecikmesinin halk nezdinde hoşgörü ile karşılanabilir ancak temizlik hizmetlerinin gecikmesinden hoşgörü beklenmez. Gün içinde bir caddeyi ve sokağı süpürmezsesiz, yıkamazsanız, çöpleri zamanında toplamazsanız, halkımızın hoşgörüsüne sığınamayız. O yüzden sizlere çok büyük görevler düşüyor. Bizim hizmet ölçümüz halkımızın memnuniyetidir. Bizler halkımızın hizmetkarıyız.” dedi.

2, 5 Yılda 43 Çocuk Parkı ve 10 Halı Saha

Park ve Bahçeler Müdürlüğü olarak 2,5 yılda çocuk ve gençler için 43 park ve 10 halı saha yaptıklarını dile getiren Başkan Erdoğan Tok, Belediye olarak yarınlarımızın güvencesi çocuk ve gençlerimizin spor hayatı ve sosyal yaşantılarına katkı sağlamak amacıyla çocuk parkı ve halı saha yatırımlarımızı devam ettireceğiz.  istiyoruz ki, çocuklarımız sporu sevsin. Hayatlarının bir köşesinde mutlaka spor olsun. Çocuklarımız sokak aralarında değil, de spor tesislerimizle top oynasın, sporla meşgul olsun istiyoruz” diye konuştu.

adminadmin