Samsun Haber
Giriş Tarihi : 23-03-2019 10:27   Güncelleme : 23-03-2019 11:05

Başkan Tok, Her Şey Daha Yaşanabilir Bir İlkadım İçin

Gönül belediyeciliği anlayışıyla Yaşardoğu ve Fevziçakmak Mahallelerinin tüm sokaklarını gezerek karanfil dağıtan Cumhur İttifakı İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok mahalle sakinleri tarafından sevgiyle karşılandı.

 Başkan Tok, Her Şey Daha Yaşanabilir Bir İlkadım İçin

7 den 70’e toplumun her kesiminde sevgiyle karşılanan Cumhur İttifakı İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok “Özünde vatan sevgisi olan Cumhur İttifakı her geçen gün ilçemiz genelinde toplumun coşkusuna,  heyecanına yansıyor bu durumda bizleri oldukça mutlu ediyor.” dedi.  Başkan Tok, Cumhur ittifakı sevgisi ve coşkusu 31 Martta sandıklardan güçlü bir oy oranı ile çıkacak” dedi.

“HER PROJEMİZ ÜLKEMİZDE ÖRNEK GÖSTERİLİYOR”

255 milyon liralık yatırımlarla, İlkadım ilçemize kazandırdığımız mega projelerimiz Türkiye'de diğer şehirlerimize örnek gösteriliyor diyen Cumhur İttifakı İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok “Gönül belediyeciliği anlayışıyla 5 yılda İlkadım'ın her köşesine hizmet götürdük. Projelerimizi hayata geçirmeden önce vatandaşlarımızın ve mahallelerimizin ihtiyaçlarını belirliyor bu doğrultuda çalışmalarımızı yapıyoruz. Böylece hizmetlerimiz toplumun her kesimine hitap edecek şekilde hayata geçirilmiş oluyor. Yaşardoğu Mahallemizde, 5 km asfalt, 1000 m2 parke, 1750m2 fırçalı beton, hizmetleri yaptık. Mevcut Parklarımızı yenileyerek, çocuklarımız için modern oyun guruplarının ve spor aletlerinin olduğu parklar haline dönüştürdük.  Bununla birlikte Fevziçakmak Mahallemizde 6 km asfalt, 2 bin m2 parke, 1300 m2 beton kaldırım, 10 bin m2 fırçalı beton ile vatandaşlarımızın hizmetine sunduk.  Ayrıca Fevziçakmak Mahallemizde de mevcut parklarımızı yenileyerek, modern çağın gerektirdiği parklar haline dönüştürdük. Yapmış olduğumuz çalışmaların neticesini mahallelerimize girdiğimizde vatandaşlarımızın sevgisiyle ve coşkusuyla alıyoruz. İnanın bu sevgi ve coşku her şeye değiyor.” şeklinde konuştu.

TOK, “İLKADIMDA DOĞALGAZ SORUN OLMAYACAK”

SAMGAZ  ile yapılan görüşmeler neticesinde doğalgaz olmayan mevcut yola imar uygulamasının yapıldığını söyleyen Cumhur İttifakı Adayı İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, “ Büyükşehir Belediyesi ve SAMGAZ ile yaptığımız görüşmeler neticesinde  Fevzi Çakmak Mahallesi’nde doğalgaz olmayan Çarşamba,  Bileyci, Şair Süleyman Nafız, Koca Ragıp Paşa, Gazi Umar Paşa, Nurdan Sokak’ta oturan vatandaşlarımız doğalgaza kavuşacak. SAMGAZ ekipleri  etüdlerini yaptı.  Sokakların kroki ölçülendirmeleri  işlendi.  Doğalgazı olmayan mevcut bu 5 sokaktaki yollara imar uygulaması yapıldı. Belirlenen program dahilinde Belediyemiz ve SAMGAZ ekipleri koordineli şekilde çalışmalarına başladı.  Doğalgaz hizmeti sağlamak için kanunlar çerçevesinde imar revizyon çalışmalarımızı ve çözüm araştırmalarımızı sürdürüyoruz. Tek bir hane doğalgazsız kalmayacak şekilde tüm çalışmalarımızı yapacağız. Doğalgaz İlkadım da problem olmayacak. Vatandaşımızın daha iyi hizmet almasına olanak sağlayan bu hizmetin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.” diye konuştu.

adminadmin