Samsun Haber
Giriş Tarihi : 13-02-2019 13:52   Güncelleme : 13-02-2019 13:52

​Başkan Tok; İlkadım’da Projeler Konuşuluyor

​Başkan Tok; İlkadım’da Projeler Konuşuluyor

Cumhur İttifakı Adayı İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok,  her gün farklı bir mahallede yaptığı, ev ziyaretleri, mahalle buluşmalarında ve ev toplantılarında büyük bir coşku ve memnuniyetle  karşılanıyor.

AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Oktay Avcılar, AK Parti İlkadım Kadın Kolları Başkanı Halime Kesmen ve AK Parti İlkadım Gençlik Kolları Başkanı Erdi Küçükosman'ın da katıldığı ziyaretlerde İlyasköy Mahallesi, Gazi Caddesi, Lise Caddesi, Fatih Sultan Mehmet Caddesi ve Çay Mahallesi ev ziyaretleri gerçekleştiren Cumhur İttifakı Adayı İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Yaptığı esnaf gezileri, ev toplantıları ve mahalle buluşmaları ile her kesimden insanla kucaklaşıyor.

“PROLELERİMİZLE HERKESİME DOKUNAN İCRAATLAR YAPTIK”

5 yılda İlkadım’a kazandırdıkları yatırımları, yaptıkları, hizmetleri ve projeleri anlatan Cumhur İttifakı Adayı İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, “Toplumun her kesimine yaptıkları hizmetlerle dokunduklarını kaydeden Cumhur İttifakı Adayı İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Yaptığımız hizmetlerle hem gönülleri hem de ilçeyi inşa ettik. Toplumun her kesimine hitap eden, gönüllere dokunan projeler yaptık. Kadın, genç, yaşlı ve engelli tüm vatandaşlara yönelik projeleri hayata geçirdik.” dedi.

“PROJELERİMİZ, HALKTA MEMNUNİYET OLUŞTURUYOR.”

Hayata geçirilen proje ve yatırımların halkta büyük yankı uyandırdığına dikkat çeken Cumhur İttifakı Adayı İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, “Türkiye’nin en büyük Gençlik Merkezi, Derebahçe Sosyal Tesisleri, Meydanı, Otoparkı, Çocuk Kreşi ile Belediye Yeni Hizmet Binası ve Cami, Selçuklu Mimarisiyle Karadeniz’in en büyük Cami ve Külliyesi, Türk İslam Sanatları Merkezi, İlkadım Koşu Yolu ve Hayat Merkezi, Ihlamur Kafe ve Restoran, 15 Temmuz Millet Yolu ve Şehitler Anıtı, 62 Park ve 12 Spor Kompleksi-12 Halı Saha, Çanakkale Bursa Kültür Gezileri, İstihdam garantili MEMGE Aşçılık Okulu, Taziye Çadırı ve Cenaze Hizmetleri, Düğün Salonu, Otoparkı, kurs ve eğitim sınıfları, cadde dükkanları, Hanımlar Kültür ve Yaşam Merkezi ile Unkapanı Kültür ve Yaşam Merkezi gibi nice dev yatırımları, projeler ve hizmetler yaptık. Allah'a çok şükür, sizlere ne vaat ettiysek, vaatlerimizden daha fazlasını yaptık. Toplumumuzun her kesiminin faydalanacağı projeleri hayata geçirdik.  20 yılda ilçemizde yapılamayan hizmetleri 5 yılda  biz yaptık. Fiziki yatırımlar, eğitim, kültür, sanat, spor,  sosyal yardımlar, fen işleri, park ve bahçe gibi hizmet ve yatırımlarla toplamda 5 yılda toplam 255 trilyonluk mega yatırımlar ve hizmetler, İlkadım ilçesinin geçmişinden bugününe  bakıldığında tarihinin en büyük yatırımları ve hizmetleri arasında yer alıyor.” diye konuştu.

adminadmin